J JasonTodd Hectopat Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 105 7 Ocak 2021 #1 Modem ile PC arasında mutfak var ve kablo çekmek istemiyorum. Kablolu internet kullanabileceğim bir adaptor vs. var mı? Umarım anlatabilmişimdir. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2021
Modem ile PC arasında mutfak var ve kablo çekmek istemiyorum. Kablolu internet kullanabileceğim bir adaptor vs. var mı? Umarım anlatabilmişimdir.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 7 Ocak 2021 #2 JasonTodd dedi: Modem ile PC arasında mutfak var ve kablo çekmek istemiyorum. Kablolu internet kullanabileceğim bir adaptor vs. var mı? Umarım anlatabilmişimdir. Genişletmek için tıkla... Hocam teorik olarak yine kablolu oluyor bu. Duvarda internet yolu yapıldıysa modemin LAN kablosunu duvara takın ve diğer odadaki duvardan alın.
JasonTodd dedi: Modem ile PC arasında mutfak var ve kablo çekmek istemiyorum. Kablolu internet kullanabileceğim bir adaptor vs. var mı? Umarım anlatabilmişimdir. Genişletmek için tıkla... Hocam teorik olarak yine kablolu oluyor bu. Duvarda internet yolu yapıldıysa modemin LAN kablosunu duvara takın ve diğer odadaki duvardan alın.
wincetionx3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 363 Çözümler 3 7 Ocak 2021 #3 Kablolu interneti ancak modemden veya modeme bağlı routerdan gelen kabloyla kullanabilirsin. Başka türlüsü mümkün değil.
Kablolu interneti ancak modemden veya modeme bağlı routerdan gelen kabloyla kullanabilirsin. Başka türlüsü mümkün değil.
Barong Megapat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 930 Çözümler 3 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #4 OEM Kablosuz 300 Mbps USB 2.0 Mini Wifi Adaptörü 802.11N / G Fiyatı (hepsiburada.com) Arkadaş bundan istiyor galiba.
OEM Kablosuz 300 Mbps USB 2.0 Mini Wifi Adaptörü 802.11N / G Fiyatı (hepsiburada.com) Arkadaş bundan istiyor galiba.
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.718 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 7 Ocak 2021 #5 "Kablolu" kullanmak istiyorsanız kablo çekme mecburiyetindesiniz. "Kablosuz" kullanmak istiyorsanız WiFi adaptörü alabilirsiniz.
"Kablolu" kullanmak istiyorsanız kablo çekme mecburiyetindesiniz. "Kablosuz" kullanmak istiyorsanız WiFi adaptörü alabilirsiniz.
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 7 Ocak 2021 #6 Maalesef odanızın duvarında aktif internet çıkışı yoksa kablo çekmek durumundasınız. Duvarın içinden tesisat geçirtip, sonra onu kabloyla bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz ama uğraşa ve paraya değmez.
Maalesef odanızın duvarında aktif internet çıkışı yoksa kablo çekmek durumundasınız. Duvarın içinden tesisat geçirtip, sonra onu kabloyla bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz ama uğraşa ve paraya değmez.
yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 7 Ocak 2021 #7 JasonTodd dedi: Modem ile PC arasında mutfak var ve kablo çekmek istemiyorum. Kablolu internet kullanabileceğim bir adaptor vs. var mı? Umarım anlatabilmişimdir. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile bağlanma oyunda 300 pingin olur.
JasonTodd dedi: Modem ile PC arasında mutfak var ve kablo çekmek istemiyorum. Kablolu internet kullanabileceğim bir adaptor vs. var mı? Umarım anlatabilmişimdir. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile bağlanma oyunda 300 pingin olur.
J JasonTodd Hectopat Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 105 7 Ocak 2021 #8 Tamam almam gereken şey powerline adaptörmüş,öğrendim.
K Kn_Bay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 8 7 Ocak 2021 #9 JasonTodd dedi: Modem ile PC arasında mutfak var ve kablo çekmek istemiyorum. Kablolu internet kullanabileceğim bir adaptor vs. var mı? Umarım anlatabilmişimdir. Genişletmek için tıkla... Powerline adaptörleri var ancak ben Tp-Link’in Av1000 modelinden çok memnun kalamamıştım.
JasonTodd dedi: Modem ile PC arasında mutfak var ve kablo çekmek istemiyorum. Kablolu internet kullanabileceğim bir adaptor vs. var mı? Umarım anlatabilmişimdir. Genişletmek için tıkla... Powerline adaptörleri var ancak ben Tp-Link’in Av1000 modelinden çok memnun kalamamıştım.
J JasonTodd Hectopat Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 105 7 Ocak 2021 #10 Kn_Bay dedi: Powerline adaptörleri var ancak ben Tp-Link’in Av1000 modelinden çok memnun kalamamıştım. Genişletmek için tıkla... Neden memnun kalamadın?
Kn_Bay dedi: Powerline adaptörleri var ancak ben Tp-Link’in Av1000 modelinden çok memnun kalamamıştım. Genişletmek için tıkla... Neden memnun kalamadın?