Bilgisayar modemi algılamıyor

umutolcer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba TurkNet GigaFiber'e geçiş yaptım Wi-Fi'ya sorunsuz bağlanıyor ancak bilgisayarıma kablo çekince bilgisayar kablo takılı değil diyor. Kablo girişinde turuncu bir ışık yanıp yanıp sönüyor ve yeşil oluyor sonra tekrar turuncu yanıyor. Anakart eski bayağı Gigabyte 945gcm s2l.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver güncellemesi yapmalısın.

Nereden indirebilirim yardım eder misin?

Buradan tüm driverları indir kur telefonunu bağla ve internet paylaşımı ile bağlanarak yapabilirsin veya başka bilgisayardan indirip USB'den atabilirsin.

Eğer Aygıt Yöneticisinde Ağ Bağdaştırıcıları bölümünde ethernet aygıtı gözüküyor ise Özelliklerine girip donanım kimliklerini sağ tıklayıp kopyala yapıp paylaşır mısın?

Hepsini kurup resetledim bilgisayarı ama değişen bir şey olmadı.
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_E0001458&REV_02
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_E0001458
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&CC_020000
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&CC_0200

Bu şekilde gözüküyor.

Buradan diker indirin. Driverı Aygıt Yöneticisi'nden silin yazılımını da silin tikini bastıktan sonra kaldırın bu linktekini kurun.

Bu linkteki kurarken plug cable diyor kablo takılı olduğu halde kuramadım.

Arkadaşın dediği olmaz ise bunu deneyin.

Bunu yükledim kurdum yine bağlantı yok kablonun takılı olduğu yerde turuncu ışık yanıp sönüyor kabloyu takınca.

Bunu yükledim kurdum yine bağlantı yok kablonun takılı olduğu yerde turuncu ışık yanıp sönüyor kabloyu takınca.
Aklıma başka bir şey gelmiyor hocam ama ışık renkleri ile alakalı bir sorununuz yok bence.

(Alıntı)
Yeşil ışık 1Gb ile bağlandığını gösterir. 100 Mb bağlantıda ışık turuncu yanar. Sadece bir taraftaki LED turuncu yanıyorsa 10 Mb bağlantı vardır. 100 Mb baglandi dediginize göre turuncu yanması gayet normal. Işığın yeşil olması için modeminizin Gb ethernetli olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…