G GGFK Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 7 21 Nisan 2018 #1 Realtek LAN kontrol driverini indirdim sorun cikti. İnternette de cozumu bulamadim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2018
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 21 Nisan 2018 #2 Sorununuzu tam anlayamadım. Detaylı olarak anlatır mısınız?
G GGFK Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 7 21 Nisan 2018 #3 Handsome Reis dedi: Sorununuzu tam anlayamadım. Detaylı olarak anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayarimi sifirladim sifirladiktan sonra internete baglanamiyorum
Handsome Reis dedi: Sorununuzu tam anlayamadım. Detaylı olarak anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayarimi sifirladim sifirladiktan sonra internete baglanamiyorum
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 21 Nisan 2018 #4 Ağ ayarları sıfırlanmış galiba. Bir flaşa sürücünüzü indirip PC'ye kurun. Aygıt Yöneticisi'den sürücülerin devre dışı olup olmadığını kontrol edin.
Ağ ayarları sıfırlanmış galiba. Bir flaşa sürücünüzü indirip PC'ye kurun. Aygıt Yöneticisi'den sürücülerin devre dışı olup olmadığını kontrol edin.
G GGFK Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 7 21 Nisan 2018 #5 Handsome Reis dedi: Ağ ayarları sıfırlanmış galiba. Bir flaşa sürücünüzü indirip PC'ye kurun. Aygıt Yöneticisi'den sürücülerin devre dışı olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kurarken hata alıyorum olmuyor the realtek network controller was not found if deep sleep mode is enabled please plug the cable Bu hatayi aliyoeum
Handsome Reis dedi: Ağ ayarları sıfırlanmış galiba. Bir flaşa sürücünüzü indirip PC'ye kurun. Aygıt Yöneticisi'den sürücülerin devre dışı olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kurarken hata alıyorum olmuyor the realtek network controller was not found if deep sleep mode is enabled please plug the cable Bu hatayi aliyoeum
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 21 Nisan 2018 #6 Ne hata veriyor? Hata kodu var ise paylaşın.
G GGFK Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 7 21 Nisan 2018 #7 Handsome Reis dedi: Ne hata veriyor? Hata kodu var ise paylaşın. Genişletmek için tıkla... the realtek network controller was not found if deep sleep mode is enabled please plug the cabl
Handsome Reis dedi: Ne hata veriyor? Hata kodu var ise paylaşın. Genişletmek için tıkla... the realtek network controller was not found if deep sleep mode is enabled please plug the cabl
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 21 Nisan 2018 #8 Aida64 HTML Raporu paylaşın: AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi
G GGFK Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 7 21 Nisan 2018 #9 Handsome Reis dedi: Ne hata veriyor? Hata kodu var ise paylaşın. Genişletmek için tıkla... Tek care bilgisayarci
Handsome Reis dedi: Ne hata veriyor? Hata kodu var ise paylaşın. Genişletmek için tıkla... Tek care bilgisayarci
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 21 Nisan 2018 #10 @GGFK Aida64 HTML raporu paylaşın, böyle bir sorun için bilgisayarcıya (bakkala) gidilmez.