Bilgisayar montajı nasıl yapılır?

HydrOxide

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dediğim gibi parçaları topladım ve geldiler fakat ben sistem toplama, kablo düzenleme vs. hiçbir şey bilmiyorum. Sizce bilgisayarcıya mı götürüp toplattırayım yoksa kendim mi deneyeyim? Parçalar biraz pahalı da kurt düştü içime.

Eğer yapmayı hiç bilmiyorsanız bir 'tanıdığına' götür. Bilgisayarcıya götüreceksen başında dur ve çok para verme.
Sadece ekran kartı ise ekran kartı takmak basit.

Video izleyerek deneyebilirsin ama riske girme bence direk bu işleri yapan tanıdık varsa beraber halledebilirsin en güzeli.

Eğer yapmayı hiç bilmiyorsanız bir 'tanıdığına' götür. Bilgisayarcıya götüreceksen başında dur ve çok para verme.
Tanıdık değil adam ama 4 senedir laptopumu götürüyorum.

Video izleyerek deneyebilirsin ama riske girme bence direk bu işleri yapan tanıdık varsa beraber halledebilirsin en güzeli.

Yani dediğim gibi adam şehrimin güvenilir bilgisayar tamircilerinden biri ama öyle yakınım vs değil.

Genellikle bilgisayarcılarda bir söz olur yani onlar hakkında RTX 4080 götür GTX 1080 al gel internetten bakıp denyebilirsiniz.

Tanıdık değil adam ama 4 senedir laptopumu götürüyorum.

Yani dediğim gibi adam şehrimin güvenilir bilgisayar tamircilerinden biri ama öyle yakınım vs değil.

Vallahi hocam artık bu devirde benden kaynaklı kimseye güvenmiyorum başında bekle montajı gözünün önünde yapsın.

Genellikle bilgisayarcılarda bir söz olur yani onlar hakkında RTX 4080 götür GTX 1080 al gel internetten bakıp denyebilirsiniz.

Vallahi parçaların şeklini şemalini her şeyini biliyorum ama tabii başında durmak lazım.

O zaman ona götürebilirsin fakat parça alanlar oluyor başından ayrılma ve sor nasıl yapıldığını hem öğrenmiş olursun.
Tamamdır deneyeceğim teşekkürler.

Vallahi hocam artık bu devirde benden kaynaklı kimseye güvenmiyorum başında bekle montajı gözünün önünde yapsın.

Tamamdır bir şey derse başında durmama kendim deneyeceğim artık.

Vallahi parçaların şeklini şemalini her şeyini biliyorum ama tabii başında durmak lazım.

Tabiikide başında durunhatta video çekip girin parçalar değişirse falan diye.

Tamamdır bir şey derse başında durmama kendim deneyeceğim artık.

Sürekli gittiğin bildiğin bir yer ise durmana bir şey demez heyecanlıyım montaj izlemeyi seviyorum dersin beklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…