Montaj sırasında değil ama, montaj sonrası ilk defa güç verme. İsterse 8.000 MB/s okuma yazma hızına sahip SSD'si olsun, hayatımda yaşadığım en uzun ve heyecanlı saniyeleri yaşatıyor bana
Ben bilgisayarımı toplarken 24 pin güç kablosunu takmakta çok zorlanmıştım. Zorlasam anakart kırılacak gibi hissediyordum. Uzay montaj ile zar zor taktıktan sonra güç tuşuna bastım ve çalışmadı. Hemen aklımdan "anakart mı kırıldı" yoksa "işlemcinin pinlerini mi yamulttum" ya da "kısa devre mi oldu" gibi kötü fikirler geldi. Soğuk soğuk terleyişimi ve tüylerimin diken diken oluşunu çok iyi hatırlıyorum. Sonra parçaları kasaya yerleştirince çalıştı. Kasanın sihri olsa gerek.
Pc topladım sipariş verdim. Bu hafta gelecek. İlk defa montaj yapacağım yapabilir miyim diye hem korku hem heyecan var. Videolar izliyorum anakart işlemci ram ekran kartı ssd onları anladım gibi ama güç kaynağı kablolarını kasadan düzenli bir şekilde kaos olmadan hepsimi düzgün yapabilir miyim videolarda bu ayrıntıyı göremiyorum sanki