Bilgisayar Montajında Nelere Dikkat Edilmeli?

Sistem beni 3 yıl medium-low ayarlarda götürsün yeter. Onları bende farkettim ama onlar dışında mesela konunun ilk başında paylaştığım bir yorum vardı, işlemcinin tam performans verememesi gibi bu doğrumudur? Doğruysa aynı olayı B150M'de yaşarmıyım? H110M'e göre başka artıları varmı? Son olarak 500W güç kaynağı yeterli olacakmıdır?

Son düzenleme:
Hocam konuya direk giriyorum kusura bakmayın. Sistem gayet güzel. Montajda soğutmayı takarken çok dikkat etmelisiniz. Yaklaşık 4 tane kırdım ben. İşlemciyi takarken bir üçgen var ve o üçgen anakart da da var. Onları denk getirip takacaksınız. Sonra ramlere geçin. Ramlerde 4X Kullanıyorsanız hepsine takacaksınız zaten 2 tane kullanıyorsanız anakartın kitapçığında belirtlien DIMM yuvalarına takın.Ekran kartına da çok dikkat edin. SSD ve HDD zaten SATA. 550W gayet yeterli sisteme de 600W da alabilirsiniz 80+ PLUS. Alırsanız fotoları atın. Güle Güle Kullanın.

Sonra zaten BİOS güncellemesi yapacaksınız. Yapmanızı şiddetle öneririm. Tabi BİOS güncellemesi yaparken fişi çekmeyim Benden Demesi. Windows kuracaksın bitti. Bu kadar

B150M almaya değermi kafam hala orada, H110M alıp birazdaha zorlayarak +8GB bellek yada SSD'de alabilirim. FSP'nin 500W güç kaynağı sisteme yetecekmi?

Son düzenleme:
Eğer öyle yaparsam bütçemin dışına çıkıyorum. B150M alırsam FSP'nin 500W güç kaynağını alabilirim beni 3 yıl idare etse yeter. 4 bellek slotu ve fazladan USB girişine ihtiyacım yok başka özelliği varmı bilmiyorum.

Attığınız linkteki H110'da PCI Express 2.0 olarak gözüküyor ama Vatan Bilgisayarda 3.0 olarak gözüküyor. Vatan Bilgisayardaki H110M olduğu için farklılık gösteriyor olabilirmi ve bilgisayardan fazla anlamıyorum o yüzden soruyorum.

Kafam acayip derecede karıştı, i3 6100 yol hızı 8 GT/s DMI3 iken H110' da 5 GT/s DMI2 ne yapacağımı bilmiyorum. Büyük ihtimalle Cuma günü bileşenlerin siparişini vereceğim ozamana kadar cözülür umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…