S SS_EmircaN Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 47 30 Haziran 2020 #11 birtek format atmam lazım o zaman onuda yapabilecek bilgisayarım yok bilgisayarcayı vericem mecburen
Pasam Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 80 Yer Denmark Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Transport 30 Haziran 2020 #12 SS_EmircaN dedi: Korktuğum şey anakartı kasaya vidalamak ve işlemciyi anakarta sokmak Genişletmek için tıkla... ben 43 yasindayim elimde zangir zangir titriyor. sana ne var sakin ol.yaparsin sen.
SS_EmircaN dedi: Korktuğum şey anakartı kasaya vidalamak ve işlemciyi anakarta sokmak Genişletmek için tıkla... ben 43 yasindayim elimde zangir zangir titriyor. sana ne var sakin ol.yaparsin sen.
S SS_EmircaN Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 47 30 Haziran 2020 #13 Pasam dedi: ben 43 yasindayim elimde zangir zangir titriyor. sana ne var sakin ol.yaparsin sen. Genişletmek için tıkla... sağ olun motiveler için kendim yapıcam o zaman merhaba işlemcinin yanındaki fanı takmadan önce söktüğümüz şeyin vidalarını döndüremiyorum Son düzenleme: 1 Temmuz 2020
Pasam dedi: ben 43 yasindayim elimde zangir zangir titriyor. sana ne var sakin ol.yaparsin sen. Genişletmek için tıkla... sağ olun motiveler için kendim yapıcam o zaman merhaba işlemcinin yanındaki fanı takmadan önce söktüğümüz şeyin vidalarını döndüremiyorum