Bilgisayar montajını yapabilir miyim?

Gül gibi sistemimi Vatan bilgisayardan alıp montajını orada yaptırdım. Elemanlar çok iyi çalışıyor kimden duyuyorsunuz böyle şeyleri anlamıyorum. 1 saatte bilgisayarımın montajını tamamladılar. Ellerine sağlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende vatandan toplattırdım. Eğer montaj bilgin sıfırsa vatanda montajını yaptırabilirsin.

Montajda hata yaparsan büyük bir olasılıkla geri dönüşü olmuyor.

Alacağım ürünlerin çoğu ilimdeki mağazada yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Montaj yapmak işin en zevkli bölümü bence O yüzden herkes kendi yapmalı.

Ben tum parcalari bir kac siteden aldim. Bu yuzden montaji kendim yapmak zorunda kaldim. Sana tavsiyem bilgili birisine montaji yaptirman yoksa da benim gibi technopat youtube bilgisayar toplama rehberi bolum 1 ve 2 yi klavuz yapman. Takildigin herhangi bir kisimda hic acele etme konu ac yardimci olacak arkadas cok burada. Umarim hayirlisi ile altindan kalkarsin. Ben basardiysam sen de yapabilirsin ki benim hicbir bilgim yoktu.

Benimde hiçbir bilgim yoktu fakat 4-5 video izledim şuan bir sistemi kendim montajlayabilecek durumdayım. Zor değil.

Bende kendim montajlamayı düşünüyorum, hiç bir bilgim yok. Technopat'ın çektiği rehber 1-2 videoyu izledim, o kadar zor görünmüyor. Bende daha önce inventus'dan almayı düşünüyordum. Diğer mağazaları araştırıp, farklı yerlerden aldığım zaman ne kadar ucuza geldiğini görünce, farklı yerlerden sipariş edip en iyisi kendim montajlayayım dedim. Aksi taktirde bütün parçaları inventus'dan sipariş vermeye kalksam sırf montaj için 150 TL fazla ödemem gerekiyor. Vatan mağazasıda zaten yakınlarda yok, en iyisi kendim montajlamam.

İnventus'u geç Vatan ve diğer sitelerden araştırma yap. En ucuza parçaları al. Ben yardımcı olurum kurulumda da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…