Bilgisayar mühendisliği için 17 bin TL laptop önerisi

Bütçe
17000 TL
105 kilo powerlifter sporcusuyum hocam 3-5 kilo sıkıntı değil :)
Maşallah :D yine de sırtınızda sürekli bir ağırlık olması konforlu bir şey değil. Üstelik gaming bilgisayarların fan gürültüsü de inanılmaz fazla olabiliyor kütüphane-ofis gibi yerlerde.

Lenovo Thinkpad'ler özellikle yurt dışında en çok tavsiye edilen workstationlardandır. Özellikle kasa kalitesi olarak X1 serileri MacBook'lar ile yarışır. Windows'un en iyi cihazları denir Thinkpad'ler için. Yükseltme opsiyonları, kasa kalitesi ve Windows'taki en iyi klavyesi ile önerim bütçenize uygun bir Thinkpad almanız.(alabiliyorsanız X1 serileri)
2.bir seçenekte Dell xps serilerini öneririm.
Oyun oynamıyorsanız ekran kartlı bir model önermiyorum.

Merhaba. Şu sıra Ethereum'un kırılmaz denilen direnç noktalarının içinden geçildi. Bitcoin kan ağlıyor. Analizlerime göre bu piyasada kartlar artık satışa çıkar. Ekran kartlarında düşüş yüksek olacak. Bence biraz bekle.

Merhaba. Şu sıra Ethereum'un kırılmaz denilen direnç noktalarının içinden geçildi. Bitcoin kan ağlıyor. Analizlerime göre bu piyasada kartlar artık satışa çıkar. Ekran kartlarında düşüş yüksek olacak. Bence biraz bekle.

Black fridayde alacağım zaten kasım'da Türkiye'de pek olmasa da buralarda iyi indirim oluyor.
İnşallah o zamana düşer ama laptopun normal ekran kartlarından etkileneceğini düşünmüyorum.

Merhaba, bilgisayar mühendisliği okuyacağım. Okul boyunca işimi görecek ayrıca Apex data loader ve Apex programming gibi islerde kullabileceğim bir laptop arıyorum. Maksimum bütçe 17k Türk lirası, yurt dışında yaşıyorum. Tüm dünyada olan laptop markaları önerirseniz sevinirim. Monster vb. buralarda yok, iyi Sosyaller dilerim.
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B09K...d_onsite_mobileweb&spPl=1&psc=1&pd_rd_plhdr=t 100 dolar daha fazla verip bunu ala bilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı