Bilgisayar Mühendisliği için Acer Aspire 3 vs Acer Aspire 5 A515

Defeatt

Decapat
Daha fazla  

Bu ikisinden bilgisayar mühendisliği için hangisini önerirsiniz? İşlemci farkı önemli burada.

Acer Aspire serisi pek iyi bir seri değil, bütçe 10 bin TL mi biraz daha çıkabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Aspire serisi pek iyi bir seri değil, bütçe 10 bin TL mi biraz daha çıkabilir misin?
Zor hocam, bütçem yaklaşık bu kadar. İleride spesifik alanlara yönelirsem ona uygun bir laptopla değiştiririm diye düşünüyorum. Sizce bunlardan biri beni idare eder mi? İlk 2 sene falan?

Zor hocam, bütçem yaklaşık bu kadar. İleride spesifik alanlara yönelirsem ona uygun bir laptopla değiştiririm diye düşünüyorum. Sizce bunlardan biri beni idare eder mi? İlk 2 sene falan?
O halde aspire 5 serisi alabilirsin,Düzenli temizlemeyi unutma dostum, 2 yıl götürür.

O halde aspire 5 serisi alabilirsin,Düzenli temizlemeyi unutma dostum, 2 yıl götürür.
Anladım, Peki bu fiyata şunu alsan daha iyi olur dediğin bir laptop var mı? Belki bütçeyi 12k-13k ya çıkartabilirim. (Bilgisayar mühendisliği öğrencisi için.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…