Bilgisayar mühendisliği için bilgisayar önerisi

Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Mühendislik ve ara sıra oyun oynamak için bilgisayar bakıyorum. Bütçe 40-65k. Monster'ın şu modeli güzel gibi gözüküyor Tulpar T6 V3.3 16" Oyun Bilgisayarı
Ama Monster'dan şikayetçi insan sayısı da bir hayli fazla o yüzden içime sinmiyor açıkçası. Beni yarı yolda bırakmayacak, aldığımda 4-5 sene gözü kapalı götürecek bilgisayar önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Monster güzeldir fakat ısınma sorunu var. Üniversiteye geçince herkesın Monster kullandıgını görebilirsin.

Mühendislik kısmı için CPU/GPU yönünden çok güçlü bir bilgisayara ihtiyacın yok. Bilgisayarın kasa kalitesi (metal olması), şarj süresi, şarj olma hızı, ekran parlaklığı, klavye-touchpad kalitesi daha önemli. İş bilgisayarı olarak genelde Huawei Probook, Lenovo Thinkpad, Macbook tarzı laptopların kullanılma sebebi bu.

Ara sıra oyun oynamak için oyun bilgisayarı da tercih edebilirsin tabii ama saydığım özelliklerden bazılarından feragat etmen gerekebilir, senin tercihin.

Monster laptoplar aşırı gürültülü çalışıyor. Laptopun fan sesini bütün amfiye dinletmek istemiyorsan bence monster tercih etme.

Oyun demeseydiniz kesinlikle MacBook Air derdim, bir laptop'un şarjının bir günü çıkartması bence inanılmaz bir şey ve oyun bilgisayarlarında bu imkansız gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…