Bilgisayar Mühendisliği için En İyi F/P Monitör nedir?

James Gosling

Megapat
Makaleler
9
Daha fazla  
Merhabalar, ben bilgisayar mühendisliği okuyorum ve ASUS K501UW(Intel Core i7-6500U işlemci ve NVIDIA GTX 960M ekran kartı ile birlikte) bir notebookum var. Kendisiyle uyumlu en az 2K çözünürlükte güzel bir F/P monitörü arıyorum. Bu konular hakkında pek bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim.

"Bilgisayar mühendisliği" için mi alıyorsun monitörü yoksa oyun oynamak için mi? Bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak bence kod yazmak için en önemli şey, ekranın dik şekle getirilebilir olması. Başka da bir şeye ihtiyaç olacağını sanmıyorum. Bunun için de monitörlere değil, monitör ayaklıklarına bakman lazım.

Hocam ekranı dik konuma getirebiliyorsan yeter bence. Eğer 2K dizi film falan izlemeyeceksen fuzuli olur çünkü o ekran kartıyla 2K çözünürlükte performans alamazsın (Oyun oynayıp oynamaycağınızı bilmiyorum ama yine de söylemek istedim).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı