Apple Macbook Air M1 Çip 8gb 256gb Ssd Macos 13" Qhd Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Kali kullanırsan Mac lazım PowerShell'den işimi görür dersen alabilirsin ama Mac daha iyi tavsiyemdir.
Apple Macbook Air M1 Çip 8gb 256gb Ssd Macos 13" Qhd Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Kali kullanırsan Mac lazım PowerShell'den işimi görür dersen alabilirsin ama Mac daha iyi tavsiyemdir.
i7 en düşük ucret burada.
i5 alacaksanız MediaMarkt'tan alın.
Taksit sayılarının çok olması alınabilirliği artırıyor.
Ben olsam i7 alırdım ama i5 de iş görür.
Adı sanı belli olmayan satıcıları önermiyorum.
www.trendyol.com
M1 çipte emülatör kullanımı rezalet anca sisteme kurması lazım Kali'yi. Ki ben bu işe kalkışacağını sanmıyorum. Konu sahibi bunu yaparsa şiddetli pişmanlık yaşar.
İ5 versiyonu yeter de artar. Güçlü CPU. Bence i5 alın Throttle daha az olacağından akıcı olur hem paranıza yazık olmaz.