Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.183 Çözümler 20 4 Mart 2024 #1 Bilgisayar mühendisliği okuyorum KPSS'ye girmeyi düşünüyorum. Nelere çalışmalıyım cidden bilmiyorum, internette net bir şey bulamadım, haliyle kitap da almam gerekiyor ne önerebilirsiniz?
Bilgisayar mühendisliği okuyorum KPSS'ye girmeyi düşünüyorum. Nelere çalışmalıyım cidden bilmiyorum, internette net bir şey bulamadım, haliyle kitap da almam gerekiyor ne önerebilirsiniz?
waarrior Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #2 Benim Hocam kanalından derslerle ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz, yayının kitaplarını da almanızı öneriririm.
Benim Hocam kanalından derslerle ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz, yayının kitaplarını da almanızı öneriririm.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.183 Çözümler 20 4 Mart 2024 #3 waarrior dedi: Benim Hocam kanalından derslerle ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz, yayının kitaplarını da almanızı öneriririm. Genişletmek için tıkla... Bir şey bulamadım.
waarrior dedi: Benim Hocam kanalından derslerle ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz, yayının kitaplarını da almanızı öneriririm. Genişletmek için tıkla... Bir şey bulamadım.
burkaytegin Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #4 Golden.Nyks dedi: Bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bulamadın