yavuz işte Decapat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #1 Merhaba 13 yaşındayım ve bigisayar mühendisliği istiyorum. Yani kısacası yazılım yapmak istiyorum. Lisede hangi bölümü okumam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2024
Merhaba 13 yaşındayım ve bigisayar mühendisliği istiyorum. Yani kısacası yazılım yapmak istiyorum. Lisede hangi bölümü okumam gerek?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.088 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 31 Mart 2024 #2 Alan olarak sayısal gerekiyor.
D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 31 Mart 2024 #3 yavuz işte dedi: Merhaba 13 yaşındayım ve bigisayar mühendisliği istiyorum. Yani kısacası yazılım yapmak istiyorum. Lisede hangi bölümü okumam gerek? Genişletmek için tıkla... Üniversite kazanman gerek. Alan olarak soruyorsan yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sayısal.
yavuz işte dedi: Merhaba 13 yaşındayım ve bigisayar mühendisliği istiyorum. Yani kısacası yazılım yapmak istiyorum. Lisede hangi bölümü okumam gerek? Genişletmek için tıkla... Üniversite kazanman gerek. Alan olarak soruyorsan yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sayısal.