Bilgisayar Mühendisliği için MacBook vs Gaming laptop

Bütçe
65000-70000
Eğer oyun oynarım derseniz Macbook gerçekten önermem. Eğer çok oynamıyorum derseniz M4'lü bir Macbook Pro alabileceğiniz en kaliteli laptoplardan biridir.

Lenovo Legion Slim 5 883EX001DTRWH12 Notebook (pazarama'yı hiç duymadım, güvenilir olmayabilir)

Kardesim aklinda niye sadece macbook var. Asus zenbook alabilirsin. Her acidan macbookdan daha iyi. Macbook alip uygulamalara para bayacaksin. Cogu uygulamaya erisemeyip muadil uygulama indirmek zorunda kalacaksin.

Hocam hp ye de çok sorunlu diyorlar ya , birde ağır taşımakla priz aramakla uğraşmak istemiyorim sanırsam macbook air alcam m4 işlemcili olanlardan , oyunuda geforce üzerinden oynarım.

Kardesim aklinda niye sadece macbook var. Asus zenbook alabilirsin. Her acidan macbookdan daha iyi. Macbook alip uygulamalara para bayacaksin. Cogu uygulamaya erisemeyip muadil uygulama indirmek zorunda kalacaksin.
Yok zaten o tarz olan windows laptop sormuştum yanlış okudunuz sanırım.

Usttekine yazmistim o an yanlis mesaja donmusum
Zenbook iyidir.

Bende Zenbook önerisine az çok katılıyorum.

Macbook Pro M4 14 inç ile sorunum olmaz diyorsanız buyrun.

Hp 16 larda su an ciddi bir sorun var. Saatli bomba gibiler hall sensor yuzunden asla tavsiye etmiyorum. Her an sorun cikmayan herhangi bir cihazda sorun cikmayacaginin garantisi yok ki servisi garantiniz bitince basinizin caresine bakacaksiniz diyor.

MacBook alacaksanda bu site uzerinden al, internette bundan daha ucuzu yok. Yetkili Apple saticisi bizzat kendi MacBook'umu buradan aldim. @mnms

Hocam yüksek ihtimalle asus zenbook s16 alacağım ama okulda hoca gpu gücüde isteyen bir proje verse patlarmıyım acaba?

Hocam yüksek ihtimalle ASUS Zenbook S16 alacağım ama okulda hoca GPU gücüde isteyen bir proje verse patlar mıyım acaba?

Hocam emin ol mukemmel bir universiteye gitmiyorsan bilgisayar muhendisligi dusundugun gibi inanilmaz fazla proje yaptigin bir bolum degil. 3. sinifa kadar yapacagin maksimum şey basit bir kutuphane sistemi falan. Onu da GTX750'li bilgisayarda bile yaparsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…