Bilgisayar mühendisliği için ODTÜ vs İTÜ

KaanAli7352

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayar mühendisliği için ikisi arasında kaldım. Sınava az kaldı şu anki netlerime bakılırsa ilk 500'e girebilirim gibi duruyor. Sizce ODTÜ mü İTÜ mü tercih etmeliyim?

Ben olsam itü tercih ederdim. Üniversite olarak köklü bir üni ve en önemlisi istanbulda

Tercih döneminde her okul öğrencileri misafir ediyor günübirlik iki okula da gidip gezebilir, hocalarla konuşabilirsiniz.

Tercih döneminde her okul öğrencileri misafir ediyor günübirlik iki okula da gidip gezebilir, hocalarla konuşabilirsiniz.

Aklımda ODTÜ var sence İTÜ tercih etmeyip ODTÜ'ye gitsem sonradan pişman olur muyum?

Bilgisayar mühendisliği için ikisi arasında kaldım. Sınava az kaldı şu anki netlerime bakılırsa ilk 500'e girebilirim gibi duruyor. Sizce ODTÜ mü İTÜ mü tercih etmeliyim?

Çok benzer seviyedeki üniversiteler, ancak ben ODTÜ tercih ederdim. Kampüsü muhteşem, eğitimi çok başarılı ve Ankara savunma sanayi için en iyi seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…