Bilgisayar mühendisliği için öneri

Daha fazla  
11. sınıfım Anadolu lisesinde sayısal bölüm okuyorum ve siber güvenlik uzmanı olmak istiyorum. Bu yüzden bilgisayar mühendisliği bölümünü okuyacağım.
Ve tavsiyelerinizi istiyorum.

1. Hangi üniversiteleri tercih etmeliyim sizce (İzmir de olursa daha iyi olur)?
2. Bilgisayar mühendisliği bölümü için gerekli olduğunu düşündüğünüz şeyler?
3. Kitap tavsiyeleri.
4. Kendimi nasıl geliştirmeliyim?
5. Nereden başlamalıyım?

Şu anlık aklımdakiler bunlar daha fazla olursa ekleme yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce YKS'ye girin ve sıralamanızı ele alın ardından istemediğiniz kadar öneri ve tavsiyeye boğarız sizi merak etmeyin

Şaka bir yana sınavınıza odaklanın yoksa ders ve yazılım için ikiye ayrılırsanız size daha fazla yük biner ve en az birinde başarısız olma durumunuz olur.

11. sınıfı çok iyi bir şekilde bitirmeye çalışın. Sonra sıra 12'de. Böyle yaparsanız zirvedeki üniversiteler için şansınız çok büyük oranda artar. Sonrası kolay.

Dersinize çalışın, YKS'de iyi bir sıralama yapmaya bakın. O zamana kadar bu mesleği icra eden kişilere ulaşmaya çalışın. Kendileri daha iyi yardımcı olacaktır. Mümkün değilse de en kötü TedX konuşmalarını dinleyin. Burada yazıp tavsiye veren on kişiden dokuzu en fazla internetten bulduğu hazır kodlarla Discord botu yazan insanlar. Bu bir hobi değil, geçici bir iş değil. Hayatınızın kalanını idame ettireceğiniz bir 'meslek'. İyi tartıp karar vermeniz, buna göre çalışmanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…