Aleo Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Bilgisayar Müh. okuyorum. Hiç ilgi çekici bi seçmeli ders yok. Sizce hangisini seçeyim? TEKNOLOJİ TARİHİ İŞ HUKUKU VE ETİK İLETİŞİM BECERİLERİ VE AKADEMİK RAPORLAMA SOSYAL SORUMLULUK VE DEĞERLER EĞİTİMİ ETKİLİ İLETİŞİM VE BEDEN DİLİ MEDYA OKUR YAZARLIĞI YÖNETİM VE ORGANİZASYON ÇEVRE VE EKOLOJİ YAŞAM BOYU ÖĞRENME İLETİŞİM VE STRES YÖNETİMİ Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2023
Bilgisayar Müh. okuyorum. Hiç ilgi çekici bi seçmeli ders yok. Sizce hangisini seçeyim? TEKNOLOJİ TARİHİ İŞ HUKUKU VE ETİK İLETİŞİM BECERİLERİ VE AKADEMİK RAPORLAMA SOSYAL SORUMLULUK VE DEĞERLER EĞİTİMİ ETKİLİ İLETİŞİM VE BEDEN DİLİ MEDYA OKUR YAZARLIĞI YÖNETİM VE ORGANİZASYON ÇEVRE VE EKOLOJİ YAŞAM BOYU ÖĞRENME İLETİŞİM VE STRES YÖNETİMİ
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 18 Ocak 2023 #2 İlginç dersler varmış. Çevre ve Ekoloji olabilir.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.689 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #3 Bizde bölümle alakalı seçmeli dersler haricinde üniversite seçmeli dersler var. Sizinkine benziyor. Bunlar eğer o tarz seçmeli derslerde çok önemli değil hangisini seçtiğiniz, kolay olanı seçmeniz yeterlidir.
Bizde bölümle alakalı seçmeli dersler haricinde üniversite seçmeli dersler var. Sizinkine benziyor. Bunlar eğer o tarz seçmeli derslerde çok önemli değil hangisini seçtiğiniz, kolay olanı seçmeniz yeterlidir.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 19 Ocak 2023 #4 İlginizi çeken ve düzgün hocası olanı. Sorun arkadaşlarınıza, dersi önceden almış olanlara vs.