Bilgisayar mühendisliği için yurt dışından alınacak bilgisayar önerisi

karakay

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayar mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim. Dizüstü bilgisayardan beklentim hafiflik ve uzun şarj tabii ki güçlü bir bilgisayarda bunu sağlamak zor ama ekran kartından kısarsam belki mümkün olabilir. Aşırı grafiksel işlere çok merakım yok ama yapay zekaya yönelirsem yüksek ekran kartı lazım olabilir bilmiyorum. Aslında 15-16 inç de büyük geliyor bana ama bu çok da önemli değil. Pil, hafiflik ve güç konusunda birinden feragat edebilirim tavsiye edebileceğiniz bilgisayar var mı? Teşekkürler.( Şu an yurt dışındayım galiba vergi muafiyeti ve tax Free hakkım var) limitim de 50K'ya ulaşmasa iyi olur ama zorlayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ofis, üniversite diyorsunuz. Üniversite dönemimde 2 laptop almıştım, sırf ofis işlerinde MacBook kullanayım diye. Render vesaire konularında hiç sorun çekmedim, kusursuz bir laptop ofis işlerine göre.

Ofis, üniversite diyorsunuz. Üniversite dönemimde 2 laptop almıştım, sırf ofis işlerinde MacBook kullanayım diye. Render vesaire konularında hiç sorun çekmedim, kusursuz bir laptop ofis işlerine göre.
Yapacağı işe göre alanına göre değişir her iş macbook ile yapılmıyor.

İlla Gaming alacaksan AMD işlemci tercih et. Güç verimliliği daha iyi oluyor Intel'den. Pil konusunda daha tatmin edici bir deneyim sunar. Ayrıca Advanced Optimus olursa yine pil konusunda artı sağlayabilir.

MacBook yazılım için güzel bir tercih olabilir ama iOS developerı olmayacaksa bence başka laptoplara yönelinebilir. Hem ileride yapay zeka içinde güzel bir yatırım olmuş olur.
Pil ve hafiflik istediği için önerdim zaten. Macbook ile de yazılım geliştirebilir. Ben tercih etmem o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…