Çözüldü Bilgisayar mühendisliği ile ekonomi çift ana dal yapma imkanı var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kasım_0

Centipat
Hocalarım selamlar merak ettiğim bir soru var.

Bilgisayar mühendisliği okunurken ekonomi bölümü ile çift ana dal yapma imkanımız var mı?

Varsa hangi üniversitelerde var bilginiz var mı?

Birkaç üniversiteye baktım fakat detaylı olarak anlayamadım.

Yanıtlarınızı bekliyorum.

Çözüm
Her üniversitede değil ama bazılarında var. Mesela Koç Üniversitesi buna imkân sağlıyor. Yelpaze çok geniş aslında. ÇAP şartları üniversiteden üniversiteye değişir. Sizin detay detay araştırma yaparak öğrenmeniz lazım.
Hocalarım selamlar merak ettiğim bir soru var.

Bilgisayar mühendisliği okunurken ekonomi bölümü ile çift ana dal yapma imkanımız var mı?

Varsa hangi üniversitelerde var bilginiz var mı?

Birkaç üniversiteye baktım fakat detaylı olarak anlayamadım.

Yanıtlarınızı bekliyorum.
YKS öğrencisi misin? Yoksa hali hazırda üniversite öğrencisi misin? Sorduğun soru çok geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Ekonomi ve bilgisayar mühendisliği bir çok üniversitede mevcut.

YKS öğrencisi misin? Yoksa halihazırda üniversite öğrencisi misin? Sorduğun soru çok geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Ekonomi ve bilgisayar mühendisliği birçok üniversitede mevcut.

YKS öğrencisiyim hocam tamamen meraktan sordum. İki alana da ilgim olduğu için belki üniversite de böyle bir fırsatı değerlendiririm diye düşündüm.

Her üniversitede değil ama bazılarında var. Mesela Koç Üniversitesi buna imkân sağlıyor. Yelpaze çok geniş aslında. ÇAP şartları üniversiteden üniversiteye değişir. Sizin detay detay araştırma yaparak öğrenmeniz lazım.

Teşekkür ederim hocam. Galiba İTÜ'de de varmış dediğiniz gibi araştırma yapmam lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı