Freopz Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Meslek lisesinde bilişim teknolojileri okumayı düşünüyorum, ama bilgisayar mühendisliği daha iyi diyorlar. Kafam karıştı, ne yapmam lazım? Bir de işsiz kalır mıyım yapay zeka gün geçtikçe gelişiyor. Ve Almanya gitme planlarım var. Son düzenleme: 30 Temmuz 2024
Meslek lisesinde bilişim teknolojileri okumayı düşünüyorum, ama bilgisayar mühendisliği daha iyi diyorlar. Kafam karıştı, ne yapmam lazım? Bir de işsiz kalır mıyım yapay zeka gün geçtikçe gelişiyor. Ve Almanya gitme planlarım var.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 30 Temmuz 2024 #2 Freopz dedi: Meslek lisesinde bilişim teknolojileri okumayı düşünüyorum, ama bilgisayar mühendisliği daha iyi diyorlar. Kafam karıştı, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ikisi de mezun olunca ayni isi yapıyor ama Bilgisayar diplomasi daha güçlü.
Freopz dedi: Meslek lisesinde bilişim teknolojileri okumayı düşünüyorum, ama bilgisayar mühendisliği daha iyi diyorlar. Kafam karıştı, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ikisi de mezun olunca ayni isi yapıyor ama Bilgisayar diplomasi daha güçlü.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 30 Temmuz 2024 #3 AliEgemen dedi: Ikisi de mezun olunca ayni isi yapıyor ama Bilgisayar diplomasi daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Kardeşım sen ne okudun ? Secmelı derslerın neydı senın.
AliEgemen dedi: Ikisi de mezun olunca ayni isi yapıyor ama Bilgisayar diplomasi daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Kardeşım sen ne okudun ? Secmelı derslerın neydı senın.
Freopz Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #4 AliEgemen dedi: Ikisi de mezun olunca ayni isi yapıyor ama bilgisayar diplomasi daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar için anadolumu okumam lazım? sivurant dedi: Kardeşım sen ne okudun? Secmelı derslerın neydı senın. Genişletmek için tıkla... Ben kuaförüm normalde meslek değiştirmek istiyorum 9'dan tekrar başlayacağım.
AliEgemen dedi: Ikisi de mezun olunca ayni isi yapıyor ama bilgisayar diplomasi daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar için anadolumu okumam lazım? sivurant dedi: Kardeşım sen ne okudun? Secmelı derslerın neydı senın. Genişletmek için tıkla... Ben kuaförüm normalde meslek değiştirmek istiyorum 9'dan tekrar başlayacağım.
MudaeBot Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 594 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #5 Freopz dedi: Bilgisayar için anadolumu okumam lazım? Ben kuaförüm normalde meslek değiştirmek istiyorum 9'dan tekrar başlayacağım. Genişletmek için tıkla... Hayır Anadolu okuman gerekmiyor hatta meslekte o bölüme göre farklı kontejyanlar ile girmen daha kolaylaşıyor.
Freopz dedi: Bilgisayar için anadolumu okumam lazım? Ben kuaförüm normalde meslek değiştirmek istiyorum 9'dan tekrar başlayacağım. Genişletmek için tıkla... Hayır Anadolu okuman gerekmiyor hatta meslekte o bölüme göre farklı kontejyanlar ile girmen daha kolaylaşıyor.
Freopz Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #6 MudaeBot dedi: Hayır Anadolu okuman gerekmiyor hatta meslekte o bölüme göre farklı kontejyanlar ile girmen daha kolaylaşıyor. Genişletmek için tıkla... Ama gideceğim okulda bilişim teknolojileri alanı var o alandada sadece yazılım geliştirme gözüküyor sorun olur mu?
MudaeBot dedi: Hayır Anadolu okuman gerekmiyor hatta meslekte o bölüme göre farklı kontejyanlar ile girmen daha kolaylaşıyor. Genişletmek için tıkla... Ama gideceğim okulda bilişim teknolojileri alanı var o alandada sadece yazılım geliştirme gözüküyor sorun olur mu?
MudaeBot Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 594 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #7 Freopz dedi: Ama gideceğim okulda bilişim teknolojileri alanı var o alandada sadece yazılım geliştirme gözüküyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok maalesef hocam.
Freopz dedi: Ama gideceğim okulda bilişim teknolojileri alanı var o alandada sadece yazılım geliştirme gözüküyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok maalesef hocam.