ikaross
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- öğrenci
Merhabalar. Ben 2020'de yerleştim. 213 bin sıralama ile Erzurum Atatürk Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümüne ancak şu an çok huzursuzum ki yerleşme zamanında da Erzurum'a gelmeyi hiç istemiyordum.
Şu an geri dönmek istiyorum İstanbul'a. Marmara Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümüne ilk giriş puanım da yetiyor. Acaba hem oraya puanımla geçiş yapabilir miyim, hem de bilgisayar mühendisliğinden böteye geçmek mantıklı mı? Lütfen bir tavsiye verin, zihinsel olarak kötü durumdayım.
Yardımcı olabilecek var mı?
Şu an geri dönmek istiyorum İstanbul'a. Marmara Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümüne ilk giriş puanım da yetiyor. Acaba hem oraya puanımla geçiş yapabilir miyim, hem de bilgisayar mühendisliğinden böteye geçmek mantıklı mı? Lütfen bir tavsiye verin, zihinsel olarak kötü durumdayım.
Merhabalar. Ben 2020'de yerleştim. 213 bin sıralama ile Erzurum Atatürk üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümüne ancak şu an çok huzursuzum ki yerleşme zamanında da Erzurum'a gelmeyi hiç istemiyordum.
Şu an geri dönmek istiyorum İstanbul'a. Marmara üniversitesi bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği bölümüne ilk giriş puanım da yetiyor. Acaba hem oraya puanımla geçiş yapabilir miyim, hem de bilgisayar mühendisliğinden böteye geçmek mantıklı mı? Lütfen bir tavsiye verin, zihinsel olarak kötü durumdayım.
Yardımcı olabilecek var mı?
Son düzenleme: