Eczacılık hakkında ne düşünüyorsunuz? Garanti meslek olarak görülüyor çoğu yerde ve okurken de benim için oldukça rahat oluyor(öğrencilikte maddiyat ve aile) şu an yaşadığım şehirde olduğu için.
Eczacılık bence ölmedi ama insanların bir önyargısı var. Bildiğim kadarıyla devlette 4.6K ile 6K değişen maaş alıp fazladan döner sermaye ile 6-7K TL maaş alıyorlar diye biliyorum. Araştırırsanız bence daha iyi olur. Ayrıyeten bence rahat olmanız daha iyi olur.
Eczacılık bence ölmedi ama insanların bir önyargısı var. Bildiğim kadarıyla devlette 4.6K ile 6K değişen maaş alıp fazladan döner sermaye ile 6-7K TL maaş alıyorlar diye biliyorum. Araştırırsanız bence daha iyi olur. Ayrıyeten bence rahat olmanız daha iyi olur.
Evet araştırıyorum sabahtan beri, eczacılıkta devlete geçmek kura ile oluyormuş. Bu da çok sorun ve eczane açmak 2018 sonrası önlendi deniliyor. Bakacağım artık ama eczacılık en rahatı gibi duruyor.
Bilgisayar mühendisi olup kendinizi geliştirirseniz hiçbir zaman asgari ücret ile çalışmazsınız. Bu bölümler arasından Bilgisayar Mühendisliği derim, iş imkanı geniş ve gerekirse "Freelancer" olarak çalışabilirsin.
Eczacılık bölümü mezunlarının hepsi eczane açmazlar. İlaç şirketlerinde çalışırlar. Bilgilendireyim. Şu meslekler arasında en yüksek ücreti eczacılık bölümü alır.
Eczacılık bölümü mezunlarının hepsi eczane açmazlar. İlaç şirketlerinde çalışırlar. Bilgilendireyim. Şu meslekler arasında en yüksek ücreti eczacılık bölümü alır.
Peki hep aynı mı ilerliyor aşağı yukarı? Bilgisayara ilgim var eczacılıkta ise biraz bilgi ve az ilgim var ek olarak parasından dolayı seçmeyi düşünüyorum.