H HoundsOfJustice Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 664 8 Ağustos 2024 #1 GANO ile PC müh.'den yazilim müh.'e yatay gecis yapmaya çalışıyorum ama sistem otomotik bilgisayar mühendisliğine yatay geçiş talebi oluşturuyor(okulda PC ve yazılım ikisi de var). Bilgisayardan yazılıma geçmek mümkün değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024
GANO ile PC müh.'den yazilim müh.'e yatay gecis yapmaya çalışıyorum ama sistem otomotik bilgisayar mühendisliğine yatay geçiş talebi oluşturuyor(okulda PC ve yazılım ikisi de var). Bilgisayardan yazılıma geçmek mümkün değil mi?
PrOoFfStRiKeR Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 802 Çözümler 3 8 Ağustos 2024 #2 GANO ile okuduğun bölüme geçebilirsin MYP denersen diğer bölümlere geçiş yapabilirsin.
H HoundsOfJustice Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 664 8 Ağustos 2024 #3 Onu biliyorum da müfredatın yakın oldugu bölümlere de geciş yapılamıyor muydu? PrOoFfStRiKeR dedi: GANO ile okuduğun bölüme geçebilirsin MYP denersen diğer bölümlere geçiş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla...
Onu biliyorum da müfredatın yakın oldugu bölümlere de geciş yapılamıyor muydu? PrOoFfStRiKeR dedi: GANO ile okuduğun bölüme geçebilirsin MYP denersen diğer bölümlere geçiş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla...
PrOoFfStRiKeR Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 802 Çözümler 3 8 Ağustos 2024 #4 HoundsOfJustice dedi: Onu biliyorum da müfredatın yakın oldugu bölümlere de geciş yapılamıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam GANO da sadece aynı bölüme geçebiliyorsun veyahut IO'den nö ye tarzı bölüm değişmiyor.
HoundsOfJustice dedi: Onu biliyorum da müfredatın yakın oldugu bölümlere de geciş yapılamıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam GANO da sadece aynı bölüme geçebiliyorsun veyahut IO'den nö ye tarzı bölüm değişmiyor.