K Kani Çanlar Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #1 Merhabalar 2 yıldır bilgisayar mühendisliği bölümünde eğitim görmekteyim. Ancak, matematik ve teorik dersler gerçekten bunalttı. Yatay geçiş ya da herhangi bir şekilde yönetim bilişim sistemleri bölümüne geçebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2023
Merhabalar 2 yıldır bilgisayar mühendisliği bölümünde eğitim görmekteyim. Ancak, matematik ve teorik dersler gerçekten bunalttı. Yatay geçiş ya da herhangi bir şekilde yönetim bilişim sistemleri bölümüne geçebilir miyim?
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 30 Mart 2023 #2 Amacınıza bağlı olarak çok büyük bir hata yapmış olursunuz. Kolayı görünce kaçmak sizi bir yere götürmeyecektir.
Amacınıza bağlı olarak çok büyük bir hata yapmış olursunuz. Kolayı görünce kaçmak sizi bir yere götürmeyecektir.
B bogazici99 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 185 2 Temmuz 2023 #3 Mantıklı olur, her türlü software developer olacaksınız zaten. Bu tamamen size kalmış.