DeaDLYPoWeRr Hectopat Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 48 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #1 Kaç aydan beri araştırıyorum bir türlü bulamadım bir tane aparat aldım ama olmadı nasıl yapıcağımı bilmiyorum yapabilen varsa bilgilendirebilir mi ?
Kaç aydan beri araştırıyorum bir türlü bulamadım bir tane aparat aldım ama olmadı nasıl yapıcağımı bilmiyorum yapabilen varsa bilgilendirebilir mi ?
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 26 Eylül 2014 #2 2. ekranı bağladığınızda otomatik olarak monitör eklenecektir. İşletim sisteminizi öğrenebilir miyim ?
2. ekranı bağladığınızda otomatik olarak monitör eklenecektir. İşletim sisteminizi öğrenebilir miyim ?
DeaDLYPoWeRr Hectopat Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 48 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #3 2. ekranı bağlamam için dvi cevirici aldım işe yaramadı 2 tane vga ekran var ve işletim sistemim windows 8.1 pro. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2014
2. ekranı bağlamam için dvi cevirici aldım işe yaramadı 2 tane vga ekran var ve işletim sistemim windows 8.1 pro.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 26 Eylül 2014 #4 Bir monitör DVI'dan VGA dönüştürücü ile çalışıyor. İkinci olarak hangi dönüştürücü kabloyu kullanıyorsun ? Bir de ekran kartın nedir ?
Bir monitör DVI'dan VGA dönüştürücü ile çalışıyor. İkinci olarak hangi dönüştürücü kabloyu kullanıyorsun ? Bir de ekran kartın nedir ?
ZulkufBey Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 246 Makaleler 2 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2014 #5 Monitörleri bağladıktan sonra çözünürlük ayarlarına girip algıla seçeneğine tıkla. Ben o şekilde yapıp kullanmıştım. Ama pek yararı olmuyor açıkçası. Ben böyle çözmüştüm sorunumu sizinki farklı ise bir şey diyemem. Yanlış bilgilendirme olmasın.
Monitörleri bağladıktan sonra çözünürlük ayarlarına girip algıla seçeneğine tıkla. Ben o şekilde yapıp kullanmıştım. Ama pek yararı olmuyor açıkçası. Ben böyle çözmüştüm sorunumu sizinki farklı ise bir şey diyemem. Yanlış bilgilendirme olmasın.