Yaklaşık 1-2 ay önce aldığım bilgisayarımda 512 GB SSD bulunmakta. Ben bu 1-2 aylık kullanım sürecinde gerek oyunlar için gerek eğitim için biraz fazla alan harcadım. Ama şimdi genel olarak fazla dosyaları gördüğümde bilgisayarım kirli bir odaymış gibi duruyor. Hala biraz alanım var fakat olay biraz daha düzen ile alakalı. Tüyolarınızı alabilirsem çok mutlu olurum.
(Açtığım ilk konudur, soruda gariplik sezdiyseniz affola.)
Gereksiz veri tutmayarak ve gereksiz şeyler yüklemeyerek. Yüklenen şeylerin de tamamen yasal olmasına dikkat edilerek. Ben bir süre oynamadığım oyun olsa bile siler atarım.
Önemli dosyaları yedekleyip format atabilirsiniz. Benim de sizinkine benzer takıntım var maalesef. Oldukça temiz kullanırım bilgisayarımı en basitinden WinRAR bile kurmam, .RAR uzantılı dosyayı .ZIP'e çevirip öyle kullanıyorum.
Yaklaşık 1-2 ay önce aldığım bilgisayarımda 512 GB SSD bulunmakta. Ben bu 1-2 aylık kullanım sürecinde gerek oyunlar için gerek eğitim için biraz fazla alan harcadım. Ama şimdi genel olarak fazla dosyaları gördüğümde bilgisayarım kirli bir odaymış gibi duruyor. Hala biraz alanım var fakat olay biraz daha düzen ile alakalı. Tüyolarınızı alabilirsem çok mutlu olurum.
(Açtığım ilk konudur, soruda gariplik sezdiyseniz affola.)