Bilgisayar nasıl güncel tutulur?

görkemsp

Megapat
Daha fazla  
Sistemi güncel tutmam için ne yapmam lazım? Driver nasıl güncel tutarım program gereklimi ? Varsa hangisini önerirsiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
"Driver booster" isimli programı bilgisayarını güncel tutman için kullanabilirsin. Ayrıca Windows üzerinden gerekli güncelleştirmeleri yapmalı, ekran kartının modeline göre Nvidia veya AMD üzerinden güncel sürücüleri indirmelisin. Birçok anakart modeline göre de firmaların kendi parçalarını güncellemek için programları bulunuyor, örneğin MSİ Live Update programı ile bilgisayardaki birçok parçanın güncellemesini bulabiliyorsun uğraşmadan. Sizinde yeni nesil bir anakart modeliniz varsa, firmanın kendi sitesinden bir güncelleme programı bulabileceğinizi düşünüyorum.

Ücretsiz kullana bilceğim bir program varmı peki driver booster gibi?

Onu bende biliyorum.Bana eksik olan güncellemeleri göstericek program lazım. Otomatik yükleme yapıcak bir program lazım

DriverPack Solution, bildiğim kadarıyla ücretsiz bir program.
Oldukça sade ve basit bir arayüze sahip. Kullanmanızı öneririm.

Otomatik yükleme yapacak, güncelleme programları sorun çıkartabiliyor ve her zaman en güncelini ya da uygununu yüklemiyor.

Bu programları kullanmak yerine size bildirilen (ekran kartı, Windows Update vb.) güncelleştirmeleri yapıp diğerleri için de donanım kimliği ile sürücü güncelleştirmesi yaparak siteminizi en güncel şekilde kullanabilirsiniz.

Driver Booster ya da SlimDriver kullanabilirsin. Ayrıca ekran kartının sitesinden indirerek otomatik yaparak sürekli güncel tutabilirsin. Bunun haricinde işletim sistemini güncel tutmak için otomatik olarak indir seçeneğiyle değiştirebilirsin.

Sakın DriverBooster ve SlimDriver gibi programlar kullanmayın! Size daha çok zarar verebilirler. Ekran kartı sürücüsünü ayda bir diğerlerini daha büyük aralıklarla kendiniz indirin ve işletim sistemini güncel tutun yeter.

Aslına bakarsan bende kullanmıyorum kullanma taraftarı da değilim de arkadaş donanım güncellemesi sorduğu için bilgi verdim. İlgili donanımları çevrimiçi sitesinden güncelleyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…