Y yusufiii10 Centipat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 161 10 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar eski bir bilgisayarım vardı 450GB'ya yakın belleği 1GB RAM'ı vardı. Açtım içinde Windows XP yüklüydü. Windows 7 ile format attım. Ağır oldu bilgisayar 1 GB RAM'ı 2'ye yükselttim gene hızlanmadı. Hızlandırmak için ne yapabilirim?
Arkadaşlar eski bir bilgisayarım vardı 450GB'ya yakın belleği 1GB RAM'ı vardı. Açtım içinde Windows XP yüklüydü. Windows 7 ile format attım. Ağır oldu bilgisayar 1 GB RAM'ı 2'ye yükselttim gene hızlanmadı. Hızlandırmak için ne yapabilirim?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 10 Kasım 2023 #21 yusufiii10 dedi: İnternet kafe ci ama DLL2 mi ne dedi o yüzden sadece 2 2 toplam 4 RAM takabilirmisim dedi. Genişletmek için tıkla... Anakart modeli ne. Artı 0 Eksi
yusufiii10 dedi: İnternet kafe ci ama DLL2 mi ne dedi o yüzden sadece 2 2 toplam 4 RAM takabilirmisim dedi. Genişletmek için tıkla... Anakart modeli ne.
Windows7Ultimate Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 78 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu:İntel N100 RAM:16 GB Gpu:İntel UHD Grapichs SSD:512 GB Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #22 Umutsuz değilim dedi: 4 GB idare eder ama Windows 7 pek değil Mozilla ve Chrome desteği kesti. Genişletmek için tıkla... Windows8 kurabilir değil mi hocam? Artı 0 Eksi
Umutsuz değilim dedi: 4 GB idare eder ama Windows 7 pek değil Mozilla ve Chrome desteği kesti. Genişletmek için tıkla... Windows8 kurabilir değil mi hocam?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 10 Kasım 2023 #23 Windows7Ultimate dedi: Windows8 kurabilir değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Maalesef Mozilla ve Chrome ona da desteği kesti. Artı 0 Eksi
Windows7Ultimate dedi: Windows8 kurabilir değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Maalesef Mozilla ve Chrome ona da desteği kesti.
Windows7Ultimate Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 78 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu:İntel N100 RAM:16 GB Gpu:İntel UHD Grapichs SSD:512 GB Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #24 Umutsuz değilim dedi: Maalesef Mozilla ve Chrome ona da desteği kesti. Genişletmek için tıkla... Hocam Edge kuramazmı zaten orada Microsoft Store var uygulama indirir herhalde Artı 0 Eksi
Umutsuz değilim dedi: Maalesef Mozilla ve Chrome ona da desteği kesti. Genişletmek için tıkla... Hocam Edge kuramazmı zaten orada Microsoft Store var uygulama indirir herhalde
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 10 Kasım 2023 #25 Windows7Ultimate dedi: Hocam Edge kuramazmı zaten orada Microsoft Store var uygulama indirir herhalde. Genişletmek için tıkla... Edge Chromium tabanlı. Artı 0 Eksi
Windows7Ultimate dedi: Hocam Edge kuramazmı zaten orada Microsoft Store var uygulama indirir herhalde. Genişletmek için tıkla... Edge Chromium tabanlı.
Windows7Ultimate Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 78 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu:İntel N100 RAM:16 GB Gpu:İntel UHD Grapichs SSD:512 GB Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #26 Umutsuz değilim dedi: Edge Chromium tabanlı. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam RAM eklesede işlemci desteklerse Windows 10 kurar orada destekliyor Chrome Artı 0 Eksi
Umutsuz değilim dedi: Edge Chromium tabanlı. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam RAM eklesede işlemci desteklerse Windows 10 kurar orada destekliyor Chrome