Egeahn Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Ben bilgisayar hizlandirmak istiyorum da ne yapabilirim? Bilgisayarim Windows 10 Home Regedit falan. Öneri verin yaparim.
Ben bilgisayar hizlandirmak istiyorum da ne yapabilirim? Bilgisayarim Windows 10 Home Regedit falan. Öneri verin yaparim.
7 783268 Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 443 5 Haziran 2024 #2 Egeahn dedi: Ben bilgisayar hizlandirmak istiyorum da ne yapabilirim? Bilgisayarim Windows 10 Home Regedit falan. Öneri verin yaparim. Genişletmek için tıkla... SSD takabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
Egeahn dedi: Ben bilgisayar hizlandirmak istiyorum da ne yapabilirim? Bilgisayarim Windows 10 Home Regedit falan. Öneri verin yaparim. Genişletmek için tıkla... SSD takabilirsiniz.
2 267074 Hectopat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 47 5 Haziran 2024 #3 Regedit falan pek işe yaramıyor ben de çok denemiştim eskiden, RAM veya SSD alarak hızlandirabilirsin. Arka plan uygulamalarindan kullanmadıklarini kapatabilirsin eğer depolama kısmı doluysa biraz boşaltabilirsin.
Regedit falan pek işe yaramıyor ben de çok denemiştim eskiden, RAM veya SSD alarak hızlandirabilirsin. Arka plan uygulamalarindan kullanmadıklarini kapatabilirsin eğer depolama kısmı doluysa biraz boşaltabilirsin.
kaan_05 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #4 Egeahn dedi: Ben bilgisayar hizlandirmak istiyorum da ne yapabilirim? Bilgisayarim Windows 10 Home Regedit falan. Öneri verin yaparim. Genişletmek için tıkla... HDD kullanıyosanız hocam SSD'ye geçin aradaki farkı hissedersiniz.
Egeahn dedi: Ben bilgisayar hizlandirmak istiyorum da ne yapabilirim? Bilgisayarim Windows 10 Home Regedit falan. Öneri verin yaparim. Genişletmek için tıkla... HDD kullanıyosanız hocam SSD'ye geçin aradaki farkı hissedersiniz.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.545 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #5 Egeahn dedi: Ben bilgisayar hizlandirmak istiyorum da ne yapabilirim? Bilgisayarim Windows 10 Home Regedit falan. Öneri verin yaparim. Genişletmek için tıkla... Basit şeyler yapabilirsiniz. Mesela çalıştır'a temp ve %temp% yazarak çıkan dosyaları silebilirsiniz. Ashampoo Winoptimizer Premium Trial'i de öneririrm işiniz bittiğinde kaldırırsınız.
Egeahn dedi: Ben bilgisayar hizlandirmak istiyorum da ne yapabilirim? Bilgisayarim Windows 10 Home Regedit falan. Öneri verin yaparim. Genişletmek için tıkla... Basit şeyler yapabilirsiniz. Mesela çalıştır'a temp ve %temp% yazarak çıkan dosyaları silebilirsiniz. Ashampoo Winoptimizer Premium Trial'i de öneririrm işiniz bittiğinde kaldırırsınız.
Egeahn Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #6 Hocam sakin daha yeni açtım yani bir uygulama filan var mı benden ndu.sys Regedit'i bayağı işe yaradi. TeamOFMind dedi: Basit şeyler yapabilirsiniz. Mesela çalıştır'a temp ve %temp% yazarak çıkan dosyaları silebilirsiniz. Ashampoo winoptimizer premium Trial'i de öneririrm işiniz bittiğinde kaldırırsınız. Genişletmek için tıkla... Söylediğin uygulamalari deneyeceğim.
Hocam sakin daha yeni açtım yani bir uygulama filan var mı benden ndu.sys Regedit'i bayağı işe yaradi. TeamOFMind dedi: Basit şeyler yapabilirsiniz. Mesela çalıştır'a temp ve %temp% yazarak çıkan dosyaları silebilirsiniz. Ashampoo winoptimizer premium Trial'i de öneririrm işiniz bittiğinde kaldırırsınız. Genişletmek için tıkla... Söylediğin uygulamalari deneyeceğim.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.005 Makaleler 4 Çözümler 49 5 Haziran 2024 #7 Sistem özellikleriniz nedir? HDD yoksa en temel olarak SSD alabilirsiniz. RAM güncellemesi vesaire yapabilirsiniz. Çalıştır. %Temp% Temp. Prefetch. Recent. Dosyalarını silerek de diski biraz rahatlatabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
Sistem özellikleriniz nedir? HDD yoksa en temel olarak SSD alabilirsiniz. RAM güncellemesi vesaire yapabilirsiniz. Çalıştır. %Temp% Temp. Prefetch. Recent. Dosyalarını silerek de diski biraz rahatlatabilirsiniz.
Egeahn Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #8 Peki SSD ne kadar fark yaratabilir. kaan_05 dedi: HDD kullanıyosanız hocam SSD'ye geçin aradaki farkı hissedersiniz. Genişletmek için tıkla...
Peki SSD ne kadar fark yaratabilir. kaan_05 dedi: HDD kullanıyosanız hocam SSD'ye geçin aradaki farkı hissedersiniz. Genişletmek için tıkla...
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 5 Haziran 2024 #9 Programla falan bilgisayar hızlanmaz, belki yüzde 2 3 hızlanır o kadar. En güçlü hızlandırma yolu overclocktur.
Programla falan bilgisayar hızlanmaz, belki yüzde 2 3 hızlanır o kadar. En güçlü hızlandırma yolu overclocktur.
kaan_05 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #10 Egeahn dedi: Peki SSD ne kadar fark yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sormanız hata RAM'iniz yüksekse SSD takın farkı anlarsınız.
Egeahn dedi: Peki SSD ne kadar fark yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sormanız hata RAM'iniz yüksekse SSD takın farkı anlarsınız.