Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 4 Mayıs 2021 #31 iAndrex dedi: Attım olmadı. Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminiz 64 bit mi 32 bit mi?
iAndrex Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #33 Nahri dedi: İşletim sisteminiz 64bit mi 32bit mi? Genişletmek için tıkla... 64 bit.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 4 Mayıs 2021 #34 iAndrex dedi: 64 bit. Genişletmek için tıkla... 32 bit kurabilir ya da Windows 7 geçebilirsiniz.
iAndrex Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #35 Nahri dedi: 32 bit kurabilir ya da Windows 7 geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam. Nahri dedi: 32 Bit kurabilir ya da Windows 7 geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki açılış hızlanır mı?
Nahri dedi: 32 bit kurabilir ya da Windows 7 geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam. Nahri dedi: 32 Bit kurabilir ya da Windows 7 geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki açılış hızlanır mı?
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 4 Mayıs 2021 #36 iAndrex dedi: Peki açılış hızlanır mı? Genişletmek için tıkla... Windows 7'de evet fakat 32 bitte açılmaktan daha çok genel olarak hız artar diye düşünüyorum. Görev Yöneticisi> Diğer ayrıntılar> Başlangıç: buradakileri devre dışı bırakarak daha hızlı açılma sağlayabilirsiniz.
iAndrex dedi: Peki açılış hızlanır mı? Genişletmek için tıkla... Windows 7'de evet fakat 32 bitte açılmaktan daha çok genel olarak hız artar diye düşünüyorum. Görev Yöneticisi> Diğer ayrıntılar> Başlangıç: buradakileri devre dışı bırakarak daha hızlı açılma sağlayabilirsiniz.
Chairman Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 698 Çözümler 1 Yer İstanbul 4 Mayıs 2021 #37 Şaka bir yana 64 Bit yerine 32 Bit işletim sistemi kurmanızı öneririm. Daha iyi olacaktır. Gereksiz ve kullanmadığınız uygulamaları silebilirsiniz.
Şaka bir yana 64 Bit yerine 32 Bit işletim sistemi kurmanızı öneririm. Daha iyi olacaktır. Gereksiz ve kullanmadığınız uygulamaları silebilirsiniz.
Kedi_Severim Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #38 Birçok yolu var. Yazılımsal ve donanımsal olarak. Örneğin ram, işlemcini yükseltebilirsin. Arka planda çalışan uygulamaları arka planda çalışmasına izin vermeyebilirsiniz. İnternette bununla ilgili pek çok bilgi bulunmakta. Chairman dedi: Şaka bir yana 64 Bit yerine 32 Bit işletim sistemi kurmanızı öneririm. Daha iyi olacaktır. Gereksiz ve kullanmadığınız uygulamaları silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama günümüzde pek çok uygulama 32 bit desteklemiyor maalesef.
Birçok yolu var. Yazılımsal ve donanımsal olarak. Örneğin ram, işlemcini yükseltebilirsin. Arka planda çalışan uygulamaları arka planda çalışmasına izin vermeyebilirsiniz. İnternette bununla ilgili pek çok bilgi bulunmakta. Chairman dedi: Şaka bir yana 64 Bit yerine 32 Bit işletim sistemi kurmanızı öneririm. Daha iyi olacaktır. Gereksiz ve kullanmadığınız uygulamaları silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama günümüzde pek çok uygulama 32 bit desteklemiyor maalesef.