Bilgisayar nasıl hızlandırılır?

ALPER3452

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mesela çöp kutusunda çöp varken 30 dk sonra yükleniyor.

@Della.dd umarım bakarsın.

Yok kanka bilgisayar hep çöker hem LGS senesi diye ugraşmadım ama Windows 11 teması için bazı dosyalar indirdim ondan yavaşlamış olabilir virüs gibi bir şey silinmiyordu gyden Dosya Gezgini'ni katıp açtım silindi ama diğer dosyaları sildim mi silmedim mi bilmiyorum.

Grafik ayarlarında donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması diye bir şey var onu aç hocam. Görev yöneticisindeki başlangıç uygulamaları sekmesinden gereksizleri kapat. Virüs taraması yap kasperskyle. Ara yerine performans yaz, windowsun görünüm performansını ayarla kısmnından en iyi performans için ayarlaya tıkla. Gereksiz programları kaldır.

Hocam işte öyle olmuyor hata veriyor yükleme medyası oluşturun diye ama benim PC Casper BIOS sıkıntı USB format atamam.

Oyun cart curt otnamıyorsan sadece ders videosu izliyorsan linux geç. Ömerim mint veya Ubuntu. Belki popOS.

Hocam arkadaşın bilgisayarı çok eski, arkadaşım gibi. Her konuda beni etiketliyor ve onunla sistemi yeni kurduk format çözüm olmaz.

Virüs gibi bir şey var demiş o yüzden dedim hocam.

Hafif bir Linux dağıtım kurulabilir eğer sistem çok eskiyse. LGS senesinde internete girsin yeter zaten zorlanacak bir durum yok. Hatta 32 Bit destekleyen tarayıcı varsa 32 Bit kurup daha performanslı kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…