Bilgisayar nasıl hızlı satılabilir?

StrangerBoys

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 7700XT
R 5 7500F
İnternetten hazır sistem aldım fakat şu an bilgisayara pek geçmek istemiyorum. Hem de nakit para ihtiyacından dolayı satıyorum. Bilgisayar 2024 Eylül ayında aldım.
Sahibinden'e koydum fakat mesaj atan bile olmadı. Biraz pahalıya mı koydum acaba? Çünkü diğer herkes 33bine koymuş. Ben 31500'e koydum. İndirim yapılır falan da yazdım fakat yazan olmamış. Nasıl satabilirim? Bir önerisi olan var mı? I illa sahibinden üzerinden de olmayabilir yeter ki satabileyim.

Sistem nedir?

Sistem nedir? Ona göre fiyat söyleyelim hocam. Biraz aşağısına satarak daha hızlı satabilirsiniz.

Hocam sistemi yazın. Ölü fiyata çok acil paraya ihtiyacınız yoksa indirmeyin 2. el sitelerinin hepsine koyun, özellikle dolaba koyarken açıklamaya başka sitede ilana koydum oradan yazın gibisinden bir şey yazın bayağı komisyon alıyor çünkü.

Ölü fiyata koyarsan hızlı satılır. Ölücüler hemen çöker.

Sistem nedir? Ona göre fiyat söyleyelim hocam. Biraz aşağısına satarak daha hızlı satabilirsiniz.
Bilgisayar özellikleri Anakart :GIGABYTE A620M-H A620
Ekran kartı :GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G GDDR6 192Bit AMD Ekran Kartı -GV-R77XTGAMING OC-12GB
İşlemci :AMD Ryzen 5 7500F TRAY Soket AM5 3.7GHz/5.0GHz 65W 32MB 5nm
RAM : CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) 5200Mhz DDR5 CL40 AMD EXPO Ram BULK-
DEPOLAMA :TwinMOS 512GB M.2 Gen3 NVMe SSD Okuma 3600/ Yazma 3250MB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…