DI4BLO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.791 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar Windows'u İngilizce yapayım dedim yarısı İngilizce yarısı Türkçe oldu. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2021
Arkadaşlar Windows'u İngilizce yapayım dedim yarısı İngilizce yarısı Türkçe oldu. Nasıl düzeltebilirim?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 20 Şubat 2021 #2 Bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Başlatmadıysanız başlatın.
DI4BLO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.791 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #3 BalikŞuşişi dedi: Bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Başlatmadıysanız başlatın. Genişletmek için tıkla... Başlattım.
BalikŞuşişi dedi: Bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Başlatmadıysanız başlatın. Genişletmek için tıkla... Başlattım.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 20 Şubat 2021 #4 [Windows 11/10] Sistem Dilinin DeÄiÅtirilmesi | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye Silinen üye dedi: Başlattım. Genişletmek için tıkla... Altında yazıyor bu ayarlar yalnızca dosya gezgini ve ayarlarda gözükecek diye.
[Windows 11/10] Sistem Dilinin DeÄiÅtirilmesi | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye Silinen üye dedi: Başlattım. Genişletmek için tıkla... Altında yazıyor bu ayarlar yalnızca dosya gezgini ve ayarlarda gözükecek diye.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.999 Makaleler 1 Çözümler 28 20 Şubat 2021 #5 İşletim sistemi nedir? Windows 10 Single Language ise Türkçeden başka dile geçemiyorsunuz sanırım.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 20 Şubat 2021 #6 Silinen üye dedi: Başlattım. Genişletmek için tıkla... Aşağıda tercih edilen diller kısmında İngilizce dilini en üste almayı denediniz mi?
Silinen üye dedi: Başlattım. Genişletmek için tıkla... Aşağıda tercih edilen diller kısmında İngilizce dilini en üste almayı denediniz mi?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 20 Şubat 2021 #7 Yazılımların dilleri kendine özeldir. Her birinde dil seçimi yapmak gerekir.
DI4BLO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.791 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #8 301517 dedi: [Windows 11/10] Sistem Dilinin DeÄiÅtirilmesi | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye Altında yazıyor bu ayarlar yalnızca dosya gezgini ve ayarlarda gözükecek diye. Genişletmek için tıkla... Tamamen böyle yaptım ama açılırken önce cumartesi sonra saturday yazıyor. Üstelik türkçe dil paketini sildim. Yalnızca türkçe klavye yüklü ama bu içerikler türkçe gözüküyorlar. Ayarlar düzeldi ama başlat tuşuna bastığımdaki aramalar hala türkçe
301517 dedi: [Windows 11/10] Sistem Dilinin DeÄiÅtirilmesi | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye Altında yazıyor bu ayarlar yalnızca dosya gezgini ve ayarlarda gözükecek diye. Genişletmek için tıkla... Tamamen böyle yaptım ama açılırken önce cumartesi sonra saturday yazıyor. Üstelik türkçe dil paketini sildim. Yalnızca türkçe klavye yüklü ama bu içerikler türkçe gözüküyorlar. Ayarlar düzeldi ama başlat tuşuna bastığımdaki aramalar hala türkçe
LorDomates Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #9 Bilgisayarınızı format sonrası dil seçimini İngilizce seçerek bu sorunu çözebilirsiniz.
DI4BLO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.791 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #10 LorDomates dedi: Bilgisayarınızı format sonrası dil seçimini İngilizce seçerek bu sorunu çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir daha format atamam bir sürü dosya var içerisinde.
LorDomates dedi: Bilgisayarınızı format sonrası dil seçimini İngilizce seçerek bu sorunu çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir daha format atamam bir sürü dosya var içerisinde.