Lordkral Femtopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar demek istediğim şu yani bir program varsa eğer böyle içine oyunlarımı atıp oradan seçip oynamak istiyorum. Aynı internet kafedeki gibi.
Arkadaşlar demek istediğim şu yani bir program varsa eğer böyle içine oyunlarımı atıp oradan seçip oynamak istiyorum. Aynı internet kafedeki gibi.
paradisev5 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #2 Kısayollarını ekle?
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #3 paradisev5 dedi: Kısayollarını ekle? Genişletmek için tıkla... Üçgen Oyun Arşivi gibi bir program istiyor. Oyunlarını depolayıp oynayabileceği türden. Yoksa Üçgen Oyun Arşivi'ne normal bir bilgisayar kullanıcısı erişemez.
paradisev5 dedi: Kısayollarını ekle? Genişletmek için tıkla... Üçgen Oyun Arşivi gibi bir program istiyor. Oyunlarını depolayıp oynayabileceği türden. Yoksa Üçgen Oyun Arşivi'ne normal bir bilgisayar kullanıcısı erişemez.
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #4 Lordkral dedi: Arkadaşlar demek istediğim şu yani bir program varsa eğer böyle içine oyunlarımı atıp oradan seçip oynamak istiyorum. Aynı internet kafedeki gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar internet kafeye özel yazılım genelde bilgisayara toplu oyun indirmek için kullanılıyor zaten.
Lordkral dedi: Arkadaşlar demek istediğim şu yani bir program varsa eğer böyle içine oyunlarımı atıp oradan seçip oynamak istiyorum. Aynı internet kafedeki gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar internet kafeye özel yazılım genelde bilgisayara toplu oyun indirmek için kullanılıyor zaten.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #5 Erdym dedi: Hocam onlar internet kafeye özel yazılım genelde bilgisayara toplu oyun indirmek için kullanılıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş öyle istemiyor sanırım. Tahminen arkadaşın istediği: "Bir program olsun, içine "kendi aldığım" oyunları depolayabileyim." Budur.
Erdym dedi: Hocam onlar internet kafeye özel yazılım genelde bilgisayara toplu oyun indirmek için kullanılıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş öyle istemiyor sanırım. Tahminen arkadaşın istediği: "Bir program olsun, içine "kendi aldığım" oyunları depolayabileyim." Budur.
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #6 Rub dedi: Hocam arkadaş öyle istemiyor sanırım. Tahminen arkadaşın istediği: "bir program olsun, içine "kendi aldığım" oyunları depolayabileyim." budur. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam kullanabilir arkadaşınız orijinal olmayan oyunlarını ve Steam'de olmayan oyunlarınıda ekleyebilir.
Rub dedi: Hocam arkadaş öyle istemiyor sanırım. Tahminen arkadaşın istediği: "bir program olsun, içine "kendi aldığım" oyunları depolayabileyim." budur. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam kullanabilir arkadaşınız orijinal olmayan oyunlarını ve Steam'de olmayan oyunlarınıda ekleyebilir.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.392 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2023 #7 Hocam ne gerek var? Oyunun kısayoluna tıkla aç oyna oyununu işte.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #8 Lordkral dedi: Arkadaşlar demek istediğim şu yani bir program varsa eğer böyle içine oyunlarımı atıp oradan seçip oynamak istiyorum. Aynı internet kafedeki gibi. Genişletmek için tıkla... Oyunlar menüsü gibi mi?
Lordkral dedi: Arkadaşlar demek istediğim şu yani bir program varsa eğer böyle içine oyunlarımı atıp oradan seçip oynamak istiyorum. Aynı internet kafedeki gibi. Genişletmek için tıkla... Oyunlar menüsü gibi mi?
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.056 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #9 Hocam bilgisayara kardeşiniz falan oturunca da masa 1 süren doldu diye kaldırırsın.
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #10 684918 dedi: Hocam bilgisayara kardeşiniz falan oturunca da masa 1 süren doldu diye kaldırırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ne güzel işde gelir kaynağınızda oluyor.
684918 dedi: Hocam bilgisayara kardeşiniz falan oturunca da masa 1 süren doldu diye kaldırırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ne güzel işde gelir kaynağınızda oluyor.