EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 920 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Haziran 2021 #11 390845 dedi: Hocam bilgisayarcı yakınsa bilgisayarcıda yaptırın. Genişletmek için tıkla... Yine videoyu izlemeyip cevap yazan biri daha. Hadi videoyu izlemedin kategoriye de mi bakmadın?
390845 dedi: Hocam bilgisayarcı yakınsa bilgisayarcıda yaptırın. Genişletmek için tıkla... Yine videoyu izlemeyip cevap yazan biri daha. Hadi videoyu izlemedin kategoriye de mi bakmadın?
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 7 Haziran 2021 #12 eyre dedi: Atacağım videoda daha iyi anlatılıyor hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biz bilgisayar toplarken işlemcinin pinine dokunamayız yamulur diye, adam bastıra bastıra anakarta taktı, içim gitti.
eyre dedi: Atacağım videoda daha iyi anlatılıyor hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biz bilgisayar toplarken işlemcinin pinine dokunamayız yamulur diye, adam bastıra bastıra anakarta taktı, içim gitti.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 7 Haziran 2021 #13 İsraf ve nimete işenmiş gereksiz bir video.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 7 Haziran 2021 #14 436523 dedi: Biz bilgisayar toplarken işlemcinin pinine dokunamayız yamulur diye, adam bastıra bastıra anakarta taktı, içim gitti. Genişletmek için tıkla... Bende arkadaşımınkine öyle yaptım. Çalışmadı internetten intel i7 indirdik.
436523 dedi: Biz bilgisayar toplarken işlemcinin pinine dokunamayız yamulur diye, adam bastıra bastıra anakarta taktı, içim gitti. Genişletmek için tıkla... Bende arkadaşımınkine öyle yaptım. Çalışmadı internetten intel i7 indirdik.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 7 Haziran 2021 #15 EndoBero dedi: Yine videoyu izlemeyip cevap yazan biri daha. Hadi videoyu izlemedin kategoriye de mi bakmadın? Genişletmek için tıkla... İzlemedim. Umrumda olmadı. Direk öneri yaptım, ilk defa bilgisayar topluyorsa yapmaması için. Hocam dalgın dalgın girdim konuyo okudum yazdım. Kasmayın bu kadarda.
EndoBero dedi: Yine videoyu izlemeyip cevap yazan biri daha. Hadi videoyu izlemedin kategoriye de mi bakmadın? Genişletmek için tıkla... İzlemedim. Umrumda olmadı. Direk öneri yaptım, ilk defa bilgisayar topluyorsa yapmaması için. Hocam dalgın dalgın girdim konuyo okudum yazdım. Kasmayın bu kadarda.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 8 Haziran 2021 #16 Komik değil.
E ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 8 Haziran 2021 #17 Acıdım bileşenlere. Bulamayan var nasıl olsa. Tabi videoyu çeken arkadaş bizim durumu bilse böyle bir video yapmazdı eminim.
Acıdım bileşenlere. Bulamayan var nasıl olsa. Tabi videoyu çeken arkadaş bizim durumu bilse böyle bir video yapmazdı eminim.
Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 8 Haziran 2021 #18 464669 dedi: Arkadaşlar geçen bir bilgisayar aldım montajını kendim yapacağım. İnternette şöyle bir video buldum işe yarar mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Acaba bilgisayara ne oldu.
464669 dedi: Arkadaşlar geçen bir bilgisayar aldım montajını kendim yapacağım. İnternette şöyle bir video buldum işe yarar mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Acaba bilgisayara ne oldu.