Letgo ve sahibinden üzerinden satış yapabilirsiniz.. Bence yüz yüze görüşmeden satış yapmayın. Tecnopat Sosyal gibi satış yapma imkanı sunan yerlerde mevcut ama gerekli şartları sağladığınıza emin olun.
Sözlerinizden eminseniz ve arkasında duruyorsanız alıcı ve satıcı arasında küçük bir sözleşme yapın. Test programları ile test etsin. Sorun yoktur şeklinde belirtilen parçalar ve toplam fiyatın falan yer aldığı bir sözleşme gibi bir yazı hazırlayın. Alışveriş esnasında onu iki taraf da imzalasın iki nüsha olarak. Kimseye güven olmuyor. Karşımdaki bunu yapmak istese hak veririm mesela ben.
Neden Letgo'yu önermediğinizi az buçuk tahmin edebiliyorum Ancak her şeye rağmen ne kadar çok platforma ilana koyarsa o kadar hızlı satılır. Ve ayrıca Letgo da gayet aktif bir platform olduğundan Letgo'ya da koymasını öneririm.
Neden Letgo'yu önermediğinizi az buçuk tahmin edebiliyorum Ancak her şeye rağmen ne kadar çok platforma ilana koyarsa o kadar hızlı satılır. Ve ayrıca Letgo da gayet aktif bir platform olduğundan Letgo'ya da koymasını öneririm.