My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 25 Nisan 2022 #11 Destorywan dedi: Aslında toplamak kolay da kablolama ve güç kaynağı zor. Ekstra ücret isterler konuşun pcciye. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe sıkıntı değil sistem temiz bir şekilde kurulsun o bana yeter. UluErdem25 dedi: Hocam forum içi sistem toplama hizmeti verenler var, bulunduğun bölgede sana uygun olan varsa bir bakabilirsin. Eki Görüntüle 1370095 Genişletmek için tıkla... İlanlara nereden bakarım?
Destorywan dedi: Aslında toplamak kolay da kablolama ve güç kaynağı zor. Ekstra ücret isterler konuşun pcciye. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe sıkıntı değil sistem temiz bir şekilde kurulsun o bana yeter. UluErdem25 dedi: Hocam forum içi sistem toplama hizmeti verenler var, bulunduğun bölgede sana uygun olan varsa bir bakabilirsin. Eki Görüntüle 1370095 Genişletmek için tıkla... İlanlara nereden bakarım?
Destorywan Zeptopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 82 Yer Türkiye'Erzincan 25 Nisan 2022 #12 My Funny Valentine dedi: Hocam bütçe sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Konusun bilgisayarcı ile akşam evinize gelsin kurun termal macunu senin almanı öneririm adil olmasin.
My Funny Valentine dedi: Hocam bütçe sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Konusun bilgisayarcı ile akşam evinize gelsin kurun termal macunu senin almanı öneririm adil olmasin.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 25 Nisan 2022 #13 Destorywan dedi: Konusun bilgisayarcı ile akşam evinize gelsin kurun termal macunu senin almanı öneririm adil olmasin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ben termal macunu falan parçaları alacağım zaten sadece takmasını sürmesini falan bilgisayarcı halledecek.
Destorywan dedi: Konusun bilgisayarcı ile akşam evinize gelsin kurun termal macunu senin almanı öneririm adil olmasin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ben termal macunu falan parçaları alacağım zaten sadece takmasını sürmesini falan bilgisayarcı halledecek.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 25 Nisan 2022 #14 My Funny Valentine dedi: İlanlara nereden bakarım? Genişletmek için tıkla... Konularda ara www.technopat.net
My Funny Valentine dedi: İlanlara nereden bakarım? Genişletmek için tıkla... Konularda ara www.technopat.net
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 25 Nisan 2022 #15 UluErdem25 dedi: Konularda ara www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam acemiliğime verin buraya ne aratmam gerek.
UluErdem25 dedi: Konularda ara www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam acemiliğime verin buraya ne aratmam gerek.
Destorywan Zeptopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 82 Yer Türkiye'Erzincan 25 Nisan 2022 #16 My Funny Valentine dedi: Hocam acemiliğime verin buraya ne aratmam gerek. Genişletmek için tıkla... Yaşadığınız şehir ve bilgisayar toplama.
My Funny Valentine dedi: Hocam acemiliğime verin buraya ne aratmam gerek. Genişletmek için tıkla... Yaşadığınız şehir ve bilgisayar toplama.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 25 Nisan 2022 #17 My Funny Valentine dedi: Hocam acemiliğime verin buraya ne aratmam gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam şu linkten baksanız daha iyi olur aslında, ben de çok iyi bilmiyorum. (Neredeyse rastgele tuşlara basarak buldum desem yeridir.) Hizmet İlanları Web tasarım, yazılım geliştirme, teknik servis ve diğer hizmetler için ilanların paylaşıldığı bölüm. Freelance iş fırsatları ve kullanıcı deneyimleri. www.technopat.net
My Funny Valentine dedi: Hocam acemiliğime verin buraya ne aratmam gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam şu linkten baksanız daha iyi olur aslında, ben de çok iyi bilmiyorum. (Neredeyse rastgele tuşlara basarak buldum desem yeridir.) Hizmet İlanları Web tasarım, yazılım geliştirme, teknik servis ve diğer hizmetler için ilanların paylaşıldığı bölüm. Freelance iş fırsatları ve kullanıcı deneyimleri. www.technopat.net
Destorywan Zeptopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 82 Yer Türkiye'Erzincan 25 Nisan 2022 #18 UluErdem25 dedi: Hocam şu linkten baksanız daha iyi olur aslında, ben de çok iyi bilmiyorum. (neredeyse rastgele tuşlara basarak buldum desem yeridir.) Hizmet İlanları Web tasarım, yazılım geliştirme, teknik servis ve diğer hizmetler için ilanların paylaşıldığı bölüm. Freelance iş fırsatları ve kullanıcı deneyimleri. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Eski Türk usulü.
UluErdem25 dedi: Hocam şu linkten baksanız daha iyi olur aslında, ben de çok iyi bilmiyorum. (neredeyse rastgele tuşlara basarak buldum desem yeridir.) Hizmet İlanları Web tasarım, yazılım geliştirme, teknik servis ve diğer hizmetler için ilanların paylaşıldığı bölüm. Freelance iş fırsatları ve kullanıcı deneyimleri. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Eski Türk usulü.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 25 Nisan 2022 #19 Benim olduğum il küçük olduğu için hiç ilan yok sanırım
Destorywan Zeptopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 82 Yer Türkiye'Erzincan 25 Nisan 2022 #20 My Funny Valentine dedi: Benim olduğum il küçük olduğu için hiç ilan yok sanırım Genişletmek için tıkla... O zaman şimdi gidin bilgisayarciya konusun fiyat anlaşin iftardan 1 2 saat sonra gelsin.
My Funny Valentine dedi: Benim olduğum il küçük olduğu için hiç ilan yok sanırım Genişletmek için tıkla... O zaman şimdi gidin bilgisayarciya konusun fiyat anlaşin iftardan 1 2 saat sonra gelsin.