S sjland Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 Kendime yeni PC parcaları aldım ve toplamayla ilgili hiç tecrübem yok. Adım adım söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2022
Fikrisngl Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #2 Videolar izlemen daha yararlı olur.
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #3 Technopat YouTube kanalında detaylı videolar var.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.984 Makaleler 4 Çözümler 20 17 Aralık 2022 #4 sjland dedi: Kendime yeni PC parcaları aldım ve toplamayla ilgili hiç tecrübem yok. Adım adım söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Umarım birbiriyle uyumlu olduğuna eminsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sjland dedi: Kendime yeni PC parcaları aldım ve toplamayla ilgili hiç tecrübem yok. Adım adım söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Umarım birbiriyle uyumlu olduğuna eminsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.335 Çözümler 6 17 Aralık 2022 #5 Hazır sistem alabilirsiniz.
Sheri Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #6 Ben de toplama konusunda bilgili değilim. İstersen bu videoya göz atabilirsin. İşine yaradıysa haber ver ben de bu videoya bakayım.
Ben de toplama konusunda bilgili değilim. İstersen bu videoya göz atabilirsin. İşine yaradıysa haber ver ben de bu videoya bakayım.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 17 Aralık 2022 #7 Videolar ile toplaman daha iyi olur. Kendine guvenmiyorsan Vatan gibi kurumsal yerlerde toplattirabilirsin parcalari verip.
Videolar ile toplaman daha iyi olur. Kendine guvenmiyorsan Vatan gibi kurumsal yerlerde toplattirabilirsin parcalari verip.
Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Aralık 2022 #8 Aga inşallah parçaların uyup uymadığına baktın eğer parçalar uyuyorsa YouTube'dan video izleyerek toplaman daha iyi olur çünkü buradan yazılı olarak bir şey söyleyip senin yanlış anlaman çok kolay en iyisi YouTube'dan git izle.
Aga inşallah parçaların uyup uymadığına baktın eğer parçalar uyuyorsa YouTube'dan video izleyerek toplaman daha iyi olur çünkü buradan yazılı olarak bir şey söyleyip senin yanlış anlaman çok kolay en iyisi YouTube'dan git izle.
Mansion Kilopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 9.074 Makaleler 12 Çözümler 22 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10400 MSI H410-PRO-VH 32GB G.Skill Ripjaws V GTX1660S MSI Ventus A2000 500GB&PNY CS900 480GB&KİOXİA Exceria 480GB ID-Cooling SE-224XT Sharkoon SHP650 650W XIGMATEK Galaxy RGB Rampage Racer (Modifiyeli) --------------------------------------------- İ3 5005U 4GB RAM APACER AS350 240GB Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik 17 Aralık 2022 #9 sjland dedi: Kendime yeni PC parcaları aldım ve toplamayla ilgili hiç tecrübem yok. Adım adım söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir. Benim yaptığım: Anakarta RAM işlemci ve fanını takmak(SSD NVMe ise onu takmak). PSU'yu kasaya takmak Anakartı kasaya yerleştirmek. SSD veya HDD'yi kasaya takmak(NVMe değil ise) Ekran kartı varsa onu takmak Tüm kablo bağlantılarını yapmak. Sigortayı açıp başlatma düğmesine basmak.
sjland dedi: Kendime yeni PC parcaları aldım ve toplamayla ilgili hiç tecrübem yok. Adım adım söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir. Benim yaptığım: Anakarta RAM işlemci ve fanını takmak(SSD NVMe ise onu takmak). PSU'yu kasaya takmak Anakartı kasaya yerleştirmek. SSD veya HDD'yi kasaya takmak(NVMe değil ise) Ekran kartı varsa onu takmak Tüm kablo bağlantılarını yapmak. Sigortayı açıp başlatma düğmesine basmak.
U Uxsmu Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 544 17 Aralık 2022 #10 Aldığın parçaları birbirine uyumlu seçmişsindir diye düşünüyorum. Video izleyerek yapman en iyisi olacaktır.
Aldığın parçaları birbirine uyumlu seçmişsindir diye düşünüyorum. Video izleyerek yapman en iyisi olacaktır.