Bilgisayar nasıl yanar?

Kastedilen şeye bağlı. Burada kastedilen işlemcinin junction sıcaklığını geçip iç yapısını oluşturan elemanların zarar görmesi de, PSU'nun içindeki bir kondansatörün patlaması da, bir kablonun aşırı akım sonucunda gerçek anlamda yanması da olabilir.

Guc kaynagi kalitesiz ise, ufak bir voltaj dalgalanmasinda tüm sistemi elinize alırsınız.

Anakartın üstünde, ekran kartında pek çok besleme üniteleri ve sigortalar var. Bunlar patlar çatlar. Demirbaş cihazlara birşey olmaz.

%90 PSU kaynaklı patlar. Zaten tek yumuşak karın odur.

İmzamda var sistemim, sadece soru sormuştum patlar çatlar şu bu . Ya benim ekran kartı, işlemci ve anakarttan bahsediyordum yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın.
Artık ekran kartı, işlemci, anakart vb. parçaların alev alması neredeyse mümkün değil ben hiç görmedim ya da.

Frisby, Rampage ve benzeri çinli PSU üreticilerini kullanmazsanız sorun yaşamazsınız. Denilenin aksine Xigmatek oldukça kaliteli bir markadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…