Bilgisayar ne zaman alınır?

vahşet123

Hectopat
Makaleler
1
10000TL'm var PC toplamak istiyorum internete 10000TL PC önerisi yazdığım zaman o önerilen PC'ler 15000TL civarı şu an. Ne zaman PC toplamalıyım?

Beklenen bir toplu indirim yoksa eğer, tam da almalı mıyım dediğin zamanda almalısın bence. Daimi bir yükseliş var piyasada çünkü.

15.000 TL'ye sahip olsam bilgisiyardan daha çok motosiklet almayı düşünürdüm. Piyasa berbat beklenmeli mi beklenmemeli mi hiçbir fikrim yok dalgalı bir ekonomiye sahibiz.

10000TL'm var PC toplamak istiyorum internete 10000TL PC önerisi yazdığım zaman o önerilen PC'ler 15000TL civarı şu an. Ne zaman PC toplamalıyım?

Ben geçen sene ikna edemedin ailemi seneye alırız dediler :/. Şimdi ise sene yaz sonunu bekliyorum ağustos'un ortasından itibaren hemen hemen her gün bakacağım piyasaya. Kampanya gördüğüm an kapacağım.

Beklenen bir toplu indirim yoksa eğer, tam da alınır mı dediğin zamanda almalısın bence. Daimi bir yükseliş var piyasada çünkü.

Tam tersine fiyatlar iniyor.

Fiyatlar iniyor o paraya 3060 toplarsın gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…