Bilgisayar Nerede Toplatılır?

Mert_1907

Hectopat
Ben PC bileşenleri yeni aldım. Parçaların listesi de var elimde. Bunları nereden alıp toplatabilirim? Nereler hatasız toplayabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar'ın Merter şubesi kanımca bu işte iyiler.
Ben İtopya Kadıköy şubesinden sistemimi alıp toplattım, şu an bazı parçalarda sorun var gibi (temassızlık), bugün bayramın bitişiyle ilk iş kasayı götürmek olacak benim için.

İnventus, Teknobiyotik, Sinerji olabilir. Vatan'da topluyordu sanırım. Ama artık topluyorlar mı bilmem.

Eğer parçaları aldıysan hiç kimse sana montaj yapmaz. Kendin toplayacaksın.

Bence montaj videoları izle. Al eline tornavidayı. Koy bütün parçaları masanın üstüne. Bismillah de başla. Parçaları kutudan çıkarmak, tek tek montajlamak cidden çok zevkli. Sırf montajın zevki için sıfırdan PC toplanır

Montajı bende yapabilirim ancak kabloları nereden geçirip hangi kabloyu nereye takacağımı bilmiyorum. Kabloların üstünde yazar mı?

Tabi ki yazıyor. YouTube'de ki videolar da var. 3 5 Video ile uzay üssü bile kurarsın evine[emoji16] Ben sırf kurulum zevki için sıfır PC kurdum siz hesap edin[emoji28] Videolar da yakın çekim olarak veriliyor. Herhangi bir Technopat PC kurulum videosu işini görecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…