Arkadaşlar sistem toplayacağım. İdefix güvenilir mi yoksa gidip MediaMarkt'tan mı alayım? İnternette güvenilir siteler var mı? Mağazadan mı almak lazım?
Arkadaşlar sistem toplayacağım. İdefix güvenilir mi yoksa gidip MediaMarkt'tan mı alayım? İnternette güvenilir siteler var mı? Mağazadan mı almak lazım?
İdefix güvenilir, güvenilir olmasına fakat asıl önemli olan satıcının ne kadar güvenilir olduğu. Satıcı güvenilir olduğu sürece, parçaları nerenin fiyatı uygunsa oradan almanızı öneririm.
Bende geçen sene vatandan topladım ve benim gözümün önünde topladılar kurulumunu yaptılar o açıdan da çok güvenilir ve içim rahat kullanıyorum. Tüm fanları olsun hava soğutucusu olsun hepsini birlikte taktık vatandaki çalışanla
Vatan, MediaMarkt gibi mağazalar evet gerçekten güvenilirler ama fiyat konusunda çok abartıyorlar. 20k'lık sistemi 25-30k'ya satıyorlar.
En iyisi İncehesap, İtopya, Gaming Gen gibi yerlerden almak.
Vatan, MediaMarkt gibi mağazalar evet gerçekten güvenilirler ama fiyat konusunda çok abartıyorlar. 20k'lık sistemi 25-30k'ya satıyorlar.
En iyisi İncehesap, İtopya, Gaming Gen gibi yerlerden almak.
@Darsiere Evet, haklısın. İtopya'da eskisi gibi değil maalesef. Şuan bence en iyisi İncehesap. Cuma gününe özel Gaming gecesi indirimlerinde de güzel sistem düşebiliyor.