Bilgisayar nereden alınmalı?

Teknobiyotik‚ İtopya‚ İncehesap‚ Sinerji‚ Akakçe... Bunlar BENCE iyi siteler. Ayriyeten el ile de toplayabilirsiniz tabii.

Aynen öyle. Ama tek siteden alma daha güvenli bence.

Böyle bir sorunun ucu çok açık. Ben senin yerinde olsam en uygun yeri seçer, müşteri yorumlarına bakardım, öyle eleye eleye sonuca ulaşırsın.
Haklısınız ama işin içinden resmen çıkamadım alıp bitirmek istiyorum vatan garantide sorun çıkarmaz ise almayı düşünüyorum
Soranlar olmuş bütçe 6000 tl

Neden kimse Vatan'ı önermiyor ? Fiyatlar dışında makul olmayan ne var ? Bilmediğimden soruyorum da.

Haklısınız ama işin içinden resmen çıkamadım alıp bitirmek istiyorum Vatan garantide sorun çıkarmaz ise almayı düşünüyorum
Soranlar olmuş bütçe 6000 TL

Arkadaşların dediği gibi bütçe meselesi bu işler. Ya ben uğraşamam tek bir yerden alayım kurtulayım dersen Vatan sorun çıkarmaz.

6000 TL'ye sadece Vatan'a bağımlı kalmazsanız RTX 2060'lı sistem toplanır.
Evet ince hesaptan öyle bir hazır sistem topladım ama ssd sıkıntılı imiş alamadım malesef kendimde tek tek toplamak istemiyorum malesef teknik bilgim pek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…