Bilgisayar nereden alınmalı?

Neden kimse Vatan'ı önermiyor ? Fiyatlar dışında makul olmayan ne var ? Bilmediğimden soruyorum da.
Fiyatlar pahalı, hazır sistemlerde Rampage PSU'ları kullanıyorlar. Bütçe sıkıntınız yoksa Vatan'dan alınabilir açıkçası başka bir sıkıntısını görmedim.
Evet ince hesaptan öyle bir hazır sistem topladım ama SSD sıkıntılı imiş alamadım maalesef kendimde tek tek toplamak istemiyorum maalesef teknik bilgim pek yok.

Forumdaki arkadaşlar yardımcı olur toplama konusunda.

Eminim öyledir fazla vaktim olmadığından fazla uğraşamıyorum şuan bile saat çok geç malesef vatan garanti durumunda problem yaşatır mı tek aklımda o takıldı
Vatan'dan almanı önermem.
Neden vatanı önermediniz

Eminim öyledir fazla vaktim olmadığından fazla uğraşamıyorum şu an bile saat çok geç maalesef Vatan garanti durumunda problem yaşatır mı tek aklımda o takıldı.

Neden Vatan'ı önermediniz.

İsterseniz bilgisayar toplama kategorisinde bir konu açın bütçenizi vb. belirtin zaten size bir sürü kişi yardımcı olur.

Eminim öyledir fazla vaktim olmadığından fazla uğraşamıyorum şuan bile saat çok geç malesef vatan garanti durumunda problem yaşatır mı tek aklımda o takıldı

Neden vatanı önermediniz
Vatan bir sorun çıkarmaz garanti konusunda. Tabi ki şartları çiğnemezseniz. Ama o bütçeyle toplama daha iyi olur.

Hazır sistemler gerçekten vasat. Birkaç tane güzel var sadece. Evet sürekli dandik PSU ve Ram kullanmaları beni de çok rahatsız ediyor. Sırf intel sistem diye 2666Mhz ram koyuyorlar. Aynı fiyata 3000Mhz Ram de var aslında hem de daha kaliteli modeller. Ya belki bu adam ileride anakartını işlemcisini değiştirecek ve 2666Mhz yavaş kalacak. Aynı fiyata hızlısı varken neden yavaşını koyuyorsun ? Bir de gidip 2060 veya 5600XT gibi ekran kartı kullanılan sistemlere Frisby/Rampage/Gamepower gibi kasalar ve dandik PSU'lar koyuyorlar. İnsan hayret ediyor bu sistemleri hazırlayanlara gerçekten.

Alınmamalı toplanmalı genelde bir kasa satan yere gittiğinizde öncelikle çalışana kasa almak istediğinizi söylerseniz hemen sizi genelde en dandik kasaya yönlendirir bunu engellemenin tek yolu parçaları 1 kağıda yazıp çalışana vermek en doğru harekettir.

Son düzenleme:
Evet aklımda bir kaç parça var onlar almayı düşünüyorum umarım temiz bir şekilde hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…