W Wongvangs Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 192 Çözümler 1 9 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, Sahibinden ve Letgo dışında güvenilir bir satış sitesi var mı?
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #2 Burası
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 9 Haziran 2021 #3 Wongvangs dedi: Arkadaşlar, Sahibinden ve Letgo dışında güvenilir bir satış sitesi var mı? Genişletmek için tıkla... Olsa bile TR standartlarında en fazla kullanıcısı olan satış siteleri onlar diye biliyorum. Facebook gruplarına göz atabilirsin.
Wongvangs dedi: Arkadaşlar, Sahibinden ve Letgo dışında güvenilir bir satış sitesi var mı? Genişletmek için tıkla... Olsa bile TR standartlarında en fazla kullanıcısı olan satış siteleri onlar diye biliyorum. Facebook gruplarına göz atabilirsin.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.560 Makaleler 4 Çözümler 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #4 Dolap, GittiGidiyor. Technopat gibi forumlar.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 9 Haziran 2021 #5 Wongvangs dedi: Arkadaşlar, Sahibinden ve Letgo dışında güvenilir bir satış sitesi var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Gittigidiyor üzerinden 2. el olduğunu belirterek satabilirsiniz.
Wongvangs dedi: Arkadaşlar, Sahibinden ve Letgo dışında güvenilir bir satış sitesi var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Gittigidiyor üzerinden 2. el olduğunu belirterek satabilirsiniz.
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 9 Haziran 2021 #6 Ben GittiGidiyor'dan satış yapıyorum. İkinci el diye belirtirseniz satarsınız.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 9 Haziran 2021 #7 Facebook'ta 2. el alım satım sayfalarında satabilirsin. Technopat forumunda, 2. el alım ve satım kategorisinde satabilirsin.
Facebook'ta 2. el alım satım sayfalarında satabilirsin. Technopat forumunda, 2. el alım ve satım kategorisinde satabilirsin.
W Wongvangs Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 192 Çözümler 1 9 Haziran 2021 #8 Erkandanotesi dedi: Ben GittiGidiyor'dan satış yapıyorum. İkinci el diye belirtirseniz satarsınız. Genişletmek için tıkla... Kar payı koyuyor mu koyuyorsa ne kadar bilgin var mı?
Erkandanotesi dedi: Ben GittiGidiyor'dan satış yapıyorum. İkinci el diye belirtirseniz satarsınız. Genişletmek için tıkla... Kar payı koyuyor mu koyuyorsa ne kadar bilgin var mı?
B Baran Toprak koç Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.854 Çözümler 2 Yer Bartın 9 Haziran 2021 #9 Letgo , sahibinden , Facebook marketplace
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 9 Haziran 2021 #10 Wongvangs dedi: Kar payı koyuyor mu koyuyorsa ne kadar bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Üründen %5 + destek ücreti alıyor(yaklaşık 4tl).
Wongvangs dedi: Kar payı koyuyor mu koyuyorsa ne kadar bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Üründen %5 + destek ücreti alıyor(yaklaşık 4tl).