Bilgisayar nereye koyulabilir?

Abimin kendi bilgisayarı var abimle aynı odada yatıyoruz yattığımız odada abimin bilgisayarı var yaz olsa balkona koyucaktım

Abimin kendi bilgisayarı var abimle aynı odada yatıyoruz yattığımız odada abimin bilgisayarı var yaz olsa balkona koyucaktım
Balkona koyma hiçbir zaman. Isı dengesi yok, sabahları, öğlenleri manyak gibi güneş alıp el yakacak seviyeye gelir, akşamlarıda donacak sevşyeye (kendi evimde böyle).

Balkona falan koyulmaz , 22 yıllık bilgisayar kullanma serüvenim de, dikiş makinesini üstü(eski tip), salon orta masası, sehpa, sandık hatta yerde bile kullanmışlığım oldu ama masa olmadan olmuyor.

Evet masa küçük abime zor yetiyo laptoplar pahalı ve ısı sıkıntısı olmasa ilk tercihim de zor
Salon masası en uygun yer. Ama salon hep kapalı kalıyor, misafir geldimi açılıyor dersen oturma odasında masa varsa onda, yoksa sehpada bakabilirsin.

Balkona falan koyulmaz , 22 yıllık bilgisayar kullanma serüvenim de, dikiş makinesini üstü(eski tip), salon orta masası, sehpa, sandık hatta yerde bile kullanmışlığım oldu ama masa olmadan olmuyor.
Yazın oraya taşımayı düşünüyorum masa var zaten sıkıntı olmaz kışın soğukta napıcam onu düşünüyorum

Bende dikiş makinesi sehpası üzerinde 1999da aldıgımız P3lu sistemi kullanıyordum

Yazın oraya taşımayı düşünüyorum masa var zaten sıkıntı olmaz kışın soğukta napıcam onu düşünüyorum
Yazında taşınmaz. Yanarsın ve geceleride donarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…