U utku367 Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #1 Bilgisayar her 1 dk da VGA no signal diyor ve açılmıyor ekran kartın da sıkıntı yok. Sorun nedir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2024
Bilgisayar her 1 dk da VGA no signal diyor ve açılmıyor ekran kartın da sıkıntı yok. Sorun nedir sizce?
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.491 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: 16 GB GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #2 Görüntü kablosunda temassızlık olabilir kontrol ettiniz mi? Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 25 Nisan 2024 #3 Kablonun uçlarını değiştir. Artı 0 Eksi
KS KS U utku367 Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #4 Ünal00 dedi: Görüntü kablosunda temassızlık olabilir kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu an elimde başka bilgisayar yok o yüzden edemedim. GFYT dedi: Kablonun uçlarını değiştir. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadi. Artı 0 Eksi
Ünal00 dedi: Görüntü kablosunda temassızlık olabilir kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu an elimde başka bilgisayar yok o yüzden edemedim. GFYT dedi: Kablonun uçlarını değiştir. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadi.
QuasarWhisper Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.891 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Nisan 2024 #5 utku367 dedi: Şu an elimde başka bilgisayar yok o yüzden edemedim. Denedim olmadi. Genişletmek için tıkla... Başka kablo ile denediniz mi? Artı 0 Eksi
utku367 dedi: Şu an elimde başka bilgisayar yok o yüzden edemedim. Denedim olmadi. Genişletmek için tıkla... Başka kablo ile denediniz mi?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 26 Nisan 2024 #6 utku367 dedi: Şu an elimde başka bilgisayar yok o yüzden edemedim. Denedim olmadi. Genişletmek için tıkla... Monitörün input çıkışlarında sıkıntı var o halde. Dönüştürücü kullanıyorsan kullanmadan bağlan. Artı 0 Eksi
utku367 dedi: Şu an elimde başka bilgisayar yok o yüzden edemedim. Denedim olmadi. Genişletmek için tıkla... Monitörün input çıkışlarında sıkıntı var o halde. Dönüştürücü kullanıyorsan kullanmadan bağlan.
KS KS U utku367 Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #7 GFYT dedi: Monitörün input çıkışlarında sıkıntı var o halde. Dönüştürücü kullanıyorsan kullanmadan bağlan. Genişletmek için tıkla... Herhalde sorun kabloda az önce başka bir monitörde denedim olmadı başka bir kablo alıp deneyeceğim olmazsa monitörü değisirim. QuasarWhisper dedi: Başka kablo ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Elimde yok yeni bir tane alıp deneyeceğim. QuasarWhisper dedi: Başka kablo ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Elimde yok yeni bir tane alıp deneyeceğim. Ünal00 dedi: Görüntü kablosunda temassızlık olabilir kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bencede onda sorun var denedim olmadi. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Monitörün input çıkışlarında sıkıntı var o halde. Dönüştürücü kullanıyorsan kullanmadan bağlan. Genişletmek için tıkla... Herhalde sorun kabloda az önce başka bir monitörde denedim olmadı başka bir kablo alıp deneyeceğim olmazsa monitörü değisirim. QuasarWhisper dedi: Başka kablo ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Elimde yok yeni bir tane alıp deneyeceğim. QuasarWhisper dedi: Başka kablo ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Elimde yok yeni bir tane alıp deneyeceğim. Ünal00 dedi: Görüntü kablosunda temassızlık olabilir kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bencede onda sorun var denedim olmadi.
kasgar Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 598 Çözümler 7 30 Nisan 2024 #8 utku367 dedi: Bilgisayar her 1 dk da VGA no signal diyor ve açılmıyor ekran kartın da sıkıntı yok. Sorun nedir sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın emin olmak için soruyorum kabloyu ekran kartından çıkan VGA girişi yerine anakarttan çıkan VGA girişine bağlamış olma ihtimaliniz var mı? Artı 0 Eksi
utku367 dedi: Bilgisayar her 1 dk da VGA no signal diyor ve açılmıyor ekran kartın da sıkıntı yok. Sorun nedir sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın emin olmak için soruyorum kabloyu ekran kartından çıkan VGA girişi yerine anakarttan çıkan VGA girişine bağlamış olma ihtimaliniz var mı?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 30 Nisan 2024 #9 utku367 dedi: Herhalde sorun kabloda az önce başka bir monitörde denedim olmadı başka bir kablo alıp deneyeceğim olmazsa monitörü değisirim. Genişletmek için tıkla... Monitör kaynaklı duruyor dostum dediğim gibi. Artı 0 Eksi
utku367 dedi: Herhalde sorun kabloda az önce başka bir monitörde denedim olmadı başka bir kablo alıp deneyeceğim olmazsa monitörü değisirim. Genişletmek için tıkla... Monitör kaynaklı duruyor dostum dediğim gibi.