neocy Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #1 Merhaba, ESP'yi bilgisayara taktığımda driverlar yüklü olmasına rağmen algılanmıyor. Ne yapmalıyım? CH340G.
Merhaba, ESP'yi bilgisayara taktığımda driverlar yüklü olmasına rağmen algılanmıyor. Ne yapmalıyım? CH340G.
vocalliser Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 566 Çözümler 7 30 Mart 2024 #2 Benim kullandığımda bir tuş vardı üzerinde reset tuşu gibi ben o tuşa bastığımda ya da basılı tuttuğumda sorunum çözülmüştü köşesinde olması lazım. Artı 0 Eksi
Benim kullandığımda bir tuş vardı üzerinde reset tuşu gibi ben o tuşa bastığımda ya da basılı tuttuğumda sorunum çözülmüştü köşesinde olması lazım.
KS KS neocy Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #3 vocalliser dedi: Benim kullandığımda bir tuş vardı üzerinde reset tuşu gibi ben o tuşa bastığımda ya da basılı tuttuğumda sorunum çözülmüştü köşesinde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hala aynı durumdayım bişey değişmedi Artı 0 Eksi
vocalliser dedi: Benim kullandığımda bir tuş vardı üzerinde reset tuşu gibi ben o tuşa bastığımda ya da basılı tuttuğumda sorunum çözülmüştü köşesinde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hala aynı durumdayım bişey değişmedi